reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ależ ja byłam u ginekologa, ale kazał przyjść na początku lutego, jeśli okresu nie będzie, a skoro go dostałam znaczy, ze nic nie było. Jutro nie pójdę do gina... jest w końcu niedziela. Teraz nic nie zrobię. w poniedziałek zadzwonię i się umówię. Powtórzę też rano test, zobaczymy co tym razem wyjdzie. Ale do ginekologa i tak się przejdę.
Fifka miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A lekarz przecież może ustalić czy było poronienie czy nie.Ależ ja byłam u ginekologa, ale kazał przyjść na początku lutego, jeśli okresu nie będzie, a skoro go dostałam znaczy, ze nic nie było. Jutro nie pójdę do gina... jest w końcu niedziela. Teraz nic nie zrobię. w poniedziałek zadzwonię i się umówię. Powtórzę też rano test, zobaczymy co tym razem wyjdzie. Ale do ginekologa i tak się przejdę.
I kto to mówiA co ty tak spac nie mozesz, co????
Ja mam tak, że jak będę spać w dzień to w nocy mam trudność z zaśnięciem. Niestety czasem cierpię na bezsenność.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam panienki myslalam ze bede miala tyle do nadrabiania a tu tak malo tule moje kochane uda wam sie napewno zaciazyc
reklama
Podziel się: