reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi witamy Cie w naszym gronie.widze, ze masz dobra lekarke. a to dobry poczatek.zaczeliscie sie dopiero starac?ile macie lat?jak wrocisz od ginki to napisz co i jak. trzymam kciuki.

reklama
Dzieki za przyjecie kacha10! Tak naprawde to nie zabezpieczamy sie juz jakis czas, ale nie wariujemy czy mam plodne czy nie, narazie spontan, wiem ze pozniej na jakichs lekach to juz bedzie czad! I szczerze powiem nie chcialam do tego dopuscic, zeby mi chlop do innej nie zwial hehe. Wiem narazie mi jeszcze do smiechu i bede wstawiac tu hehy smiechy ale jak powalcze pare miesiecy to mi sie odechce i bedzie w co drugim zdaniu buuuuuuu. My juz wiekowi jestesmy, po 30tce i to pewnie tez jest juz utrudnieniem, ale to nie nasza wina ze spotkalismy sie tak pozno po kilku zwiazkach. Ale dzis granica plodnosci sie przedluza wiec nie biore pod uwage ze sie nie uda!!!!!!

amalfi witaj!!! Dobrze zrobiła dolaczajac do grona staraczek. Przy tej ekipie nie sposób się smucic a dziewczyny na pewno zawsze wespra dobrym słowem.
kacha no wlasciwie to kochalismy się ostatni raz ze dwa dni przed owulacja, wiec to by wrozylo dziewczynkę. Chyba, ze mój m ma bardzo silna męska ekipę, która przetrzymala te dwa dni ;)))))

amalfi serdecznie witam
mery jak się czujesz?
ja odebralam dziś wyniki m ale nic mi nie mówia wszystkiego się dowiem w środe bo wtedy właśnie ide do lekarza..
kacha tempka wysoka to dobry znak 3mam &&&&&

Bafinka to juz trzymam kciuki za srodowa wizyte.ja jakos pesymistycznie jestem nastawiona.tyle niepowodzen juz przezylam, ze az mi trudno uwierzyc, ze moglabym byc w ciazy.czasem smieje sie do meza i pytam sie go, czy chce sexik bez zobowiazan, bo u mnie jest naturalna antykoncepcja.
Amalfi wiekiem sie na razie nie przejmuj, ja mam niebawem 29 lat a moj maz 31.a znamy sie juz z 15 lat i jakos nam sie nie spieszylo z podjeciem decyzji o ciazeniu.tak jak Nadzieja napisala, jakby co my Cie wesprzemy dobrym slowem.powodzenia w starankach.

Kacha to my w tym samym wieku :-) ja w kwietniu kończe 29, ale niestety nie czuje się z tym komfotrowo. Bardzo bym chciała urodzic dziecko przed 30, dlatego jak nie uda mi się naturalnie zajśc w ciążę przez najbliższe 8 miesiecy, to w lipcu podchodzimy do invitro.
Ale wcale nie uważam, że 30 to jakaś mega wieka granica dla kobiet. Dlatego Amalfi grunt, że w końcu znalazłaś tego jedynego, z którym chcesz założyc rodzinę. Życzę żeby udało wam się jak najprędzej.

Cześć Dziewczynki :-)

Pamięta mnie ktoś jeszcze?... Sama sobie jestem winna, że nie pisze tak często, ale ostatnio byłam bardzo zajęta, przez pracę, w domu zmęczona.. :dry: Na szczęście, już się weekend szykuje "za pasem" :-)

U nas 4dc, już prawie po @ (zawsze taka krotka po tabsach). Myślę, że od jutra już zaczniemy staranka :tak: Ponoć dobry "system" to przytulanki co 2 dni, więc tak zamierzamy "powalczyć" :laugh2: :tak:

anna_ no wlasnie do tego czasu, tzn zanim zwiazalam sie z obecnym, na mysl o dziecku wpadalam w panike a teraz bym chciala i sie nie da :-(. Ale w sumie nikt jeszcze moich szans nie przekreslil. Duzo sie okaze po wizycie u lekarza...

reklama
czesc Kobiety
kawę wypiłam,idę chate ogarnąć a potem jadę do sklepu....
amalfi witaj na wątku, kiedy masz wizytę u gina??
sergeevna my się nie znamy,ale poznać się możemy :D pisze częściej ...

mary,kacha jak tam? jakieś przeczucia? meldować się
ja Was podczytuje,ale mało teraz piszę,bo o czym tu pisac skoro mam @ jeszcze- na szczęście końcowka

Do góry