reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

O ciekawe co za niespodzianka. Jestescie zareczeni? Nie wiem, wiec pytam, a to pierwsze wpadlo mi do glowy w zwiazku z niespodzianka.

Devi, rozumiem ze dla Ciebie impreza burdelowa to nie jakas atrakcja sezonu, teraz jestes powazna no i roznie sie czujesz.
Ale to musi byc fajne tak czy siak :)

reklama
O ciekawe co za niespodzianka. Jestescie zareczeni? Nie wiem, wiec pytam, a to pierwsze wpadlo mi do glowy w zwiazku z niespodzianka.

Devi, rozumiem ze dla Ciebie impreza burdelowa to nie jakas atrakcja sezonu, teraz jestes powazna no i roznie sie czujesz.
Ale to musi byc fajne tak czy siak :)
Jestesmy zareczeni :) wiec niestety nie o to chodzi...
Ja szczerze mowiąc tez bym sie z takiej imprezy nie cieszyla... :p

Misia- mi też sie wydaje ze jakies ubranko. Wbrew pozorom faceci szalej gdy moga cos malenkiego kupic :)

A ja ogolnie sie cieszyłam na ta impreze i na ten temat...ale miało być najblizsze grono znajomoch a teraz robi sie wielke impreza i wogole jakas negatywnie jestem nastawiona....chyba powinnam sie przestawic bo jak sie nastawie ze mi sie nie chce to bede tylko zrzedzic :/

Misia- mi też sie wydaje ze jakies ubranko. Wbrew pozorom faceci szalej gdy moga cos malenkiego kupic :)

A ja ogolnie sie cieszyłam na ta impreze i na ten temat...ale miało być najblizsze grono znajomoch a teraz robi sie wielke impreza i wogole jakas negatywnie jestem nastawiona....chyba powinnam sie przestawic bo jak sie nastawie ze mi sie nie chce to bede tylko zrzedzic :/
devi- no powoli trzeba zbierać kolekcje ciuszków :)
No tak. A gadalas ze swoim. Moze nie musicie tam isc?

reklama
Zdjęcie2562.jpgKilka drobiazgów. ale od czegoś trzeba zacząć :) hehe... tylko miałam problem z kolorami bo nie wiadomo jeszcze jaka płeć :) hehe

Do góry