reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Misia- jeszcze raz wielkie gratuluacje . Pisze, że nie docieraja do ciebie te dwie kreseczki, ja choć już wiem o fasolce dokładnie od 22 dni wciąz tez nie wierze ale licze ze jak zobacze po raz pierwszy w piatek fasolke na usg to wszytko sie zmieni :)
Dobrze, że masz juz umówiony termin do gin. to zaraz sie wszytskiego dowiesz :)

My na sylwka idziemy o znajomych ale z kameralnej imprezki wiem ze zaczyna sie robic tłoczno :/ i mi sie odechciewa....wszysycy sie spija a ja przy soczku bede sie irytowac ich zachowaniem :/ Najwyzej po 24 wyciagne P. do domu
Devi-dziekuje. Nie dziwie ci sie ja tez bede w sylwestra siedziala przy soczku ,kiedy inni sie pewnie ostro wstawią. ja i bez ciazy mam ostry charakterek wiec troche sie obawiam co bedzie jak to sie pogłębi.dzisiaj nawet na ukochanego sie wydzierałam przez telefon,chodz tak naprawde nic zlego nie zrobił. :)

Devi a TY nie masz czasem tej tematycznej imprezki ? :-p

Tak, tematyczna - Dziwki i Alfonsi...wiec nawet stroje pewnie zacehca reszte do ostrej imprezy a ja zwasze sie takimi rzeczami irytuje i wkurzam :/ Pewnie P. to poczuje...biedny...

Devi-dziekuje. Nie dziwie ci sie ja tez bede w sylwestra siedziala przy soczku ,kiedy inni sie pewnie ostro wstawią. ja i bez ciazy mam ostry charakterek wiec troche sie obawiam co bedzie jak to sie pogłębi.dzisiaj nawet na ukochanego sie wydzierałam przez telefon,chodz tak naprawde nic zlego nie zrobił. :)

A to dopiero poczatek humorków :)
Jak miałam humorki przed @ to zawsze to czuąlm i z góry przepraszałam z swieruje a teraz wydaje mi sie ze wszscy wyolbrzymiaja moje nastroje bo przeciez jestem w ciązy...a mi sie wydaje ze wcale nie jestem taka nerwowa:/

reklama
Tak, tematyczna - Dziwki i Alfonsi...wiec nawet stroje pewnie zacehca reszte do ostrej imprezy a ja zwasze sie takimi rzeczami irytuje i wkurzam :/ Pewnie P. to poczuje...biedny...

A to dopiero poczatek humorków :)
Jak miałam humorki przed @ to zawsze to czuąlm i z góry przepraszałam z swieruje a teraz wydaje mi sie ze wszscy wyolbrzymiaja moje nastroje bo przeciez jestem w ciązy...a mi sie wydaje ze wcale nie jestem taka nerwowa:/
o to ładnie... :)jakos muszą z nami przetrzymać :D nie mają innego wyjscia... :)

Do góry