reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Misia- jeszcze raz wielkie gratuluacje . Pisze, że nie docieraja do ciebie te dwie kreseczki, ja choć już wiem o fasolce dokładnie od 22 dni wciąz tez nie wierze ale licze ze jak zobacze po raz pierwszy w piatek fasolke na usg to wszytko sie zmieni :)
Dobrze, że masz juz umówiony termin do gin. to zaraz sie wszytskiego dowiesz :)

My na sylwka idziemy o znajomych ale z kameralnej imprezki wiem ze zaczyna sie robic tłoczno :/ i mi sie odechciewa....wszysycy sie spija a ja przy soczku bede sie irytowac ich zachowaniem :/ Najwyzej po 24 wyciagne P. do domu
Devi-dziekuje. Nie dziwie ci sie ja tez bede w sylwestra siedziala przy soczku ,kiedy inni sie pewnie ostro wstawią. ja i bez ciazy mam ostry charakterek wiec troche sie obawiam co bedzie jak to sie pogłębi.dzisiaj nawet na ukochanego sie wydzierałam przez telefon,chodz tak naprawde nic zlego nie zrobił. :)

Devi a TY nie masz czasem tej tematycznej imprezki ? :-p

Tak, tematyczna - Dziwki i Alfonsi...wiec nawet stroje pewnie zacehca reszte do ostrej imprezy a ja zwasze sie takimi rzeczami irytuje i wkurzam :/ Pewnie P. to poczuje...biedny...

Devi-dziekuje. Nie dziwie ci sie ja tez bede w sylwestra siedziala przy soczku ,kiedy inni sie pewnie ostro wstawią. ja i bez ciazy mam ostry charakterek wiec troche sie obawiam co bedzie jak to sie pogłębi.dzisiaj nawet na ukochanego sie wydzierałam przez telefon,chodz tak naprawde nic zlego nie zrobił. :)

A to dopiero poczatek humorków :)
Jak miałam humorki przed @ to zawsze to czuąlm i z góry przepraszałam z swieruje a teraz wydaje mi sie ze wszscy wyolbrzymiaja moje nastroje bo przeciez jestem w ciązy...a mi sie wydaje ze wcale nie jestem taka nerwowa:/

reklama
Tak, tematyczna - Dziwki i Alfonsi...wiec nawet stroje pewnie zacehca reszte do ostrej imprezy a ja zwasze sie takimi rzeczami irytuje i wkurzam :/ Pewnie P. to poczuje...biedny...

A to dopiero poczatek humorków :)
Jak miałam humorki przed @ to zawsze to czuąlm i z góry przepraszałam z swieruje a teraz wydaje mi sie ze wszscy wyolbrzymiaja moje nastroje bo przeciez jestem w ciązy...a mi sie wydaje ze wcale nie jestem taka nerwowa:/
o to ładnie... :)jakos muszą z nami przetrzymać :D nie mają innego wyjscia... :)

Do góry