reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam sie :) kurcze cos malo tu zagladam... w sumie brak czasu niestety :( W sumie za nieco ponad miesiac lecimy do N rodzicow.... Weszcie :) W sumie trzeba pomyslec co komu co kupic, jakie szczepionki wybrac... itp. itd...

U nas kurcze (niech zerkne w kalendarz) 14cykl staran.... a w sumie to 7 jak jestesmy ciagle razem... (znaczy jak ja do polski nie wyjezdzam)... jak to szybko leci... a dzisiaj 27dc ale w sumie nici z tego... moze to i dobrze??? juz jakos mnie to malo obchodzi czy kiedys bede w ciazy czy nie.... Tylko nie myslcie ze w depresji jestem... nie nie... ja mam zawsze tak ze wole negatywnie myslec.. i sie nastawiac na najgorsze... lepiej sie milo zaskoczyc niz niemilo rozczarowac... prawda????

A z tego co zdarzylam nadrobic to widze ze mamy 2 nowe fasoleczki :)

GRATULACJE JUIEET i oczywiscie MISIA1111

hej mam pyt poszłam do apteki i poprosiłam o czuły test a ona mi dala quick vue czytałam całą ulotkę i nie pisze od kiedy można go robić... dzis mam 26dc i już mnie rączki świerzbią żeby go zrobić ale to raczej jeszcze za wcześnie nie????

No może lepiej poczekać tak ze 2 dni chociaż jeszcze.. No ale wiem że to będzie bardzo trudno.. Eh kobieta - niecierpliwe stworzenie jest ;)

reklama
Do góry