reklama
jeera86
Fanka BB :)
Witam sie kurcze cos malo tu zagladam... w sumie brak czasu niestety W sumie za nieco ponad miesiac lecimy do N rodzicow.... Weszcie W sumie trzeba pomyslec co komu co kupic, jakie szczepionki wybrac... itp. itd...
U nas kurcze (niech zerkne w kalendarz) 14cykl staran.... a w sumie to 7 jak jestesmy ciagle razem... (znaczy jak ja do polski nie wyjezdzam)... jak to szybko leci... a dzisiaj 27dc ale w sumie nici z tego... moze to i dobrze??? juz jakos mnie to malo obchodzi czy kiedys bede w ciazy czy nie.... Tylko nie myslcie ze w depresji jestem... nie nie... ja mam zawsze tak ze wole negatywnie myslec.. i sie nastawiac na najgorsze... lepiej sie milo zaskoczyc niz niemilo rozczarowac... prawda????
A z tego co zdarzylam nadrobic to widze ze mamy 2 nowe fasoleczki
GRATULACJE JUIEET i oczywiscie MISIA1111
U nas kurcze (niech zerkne w kalendarz) 14cykl staran.... a w sumie to 7 jak jestesmy ciagle razem... (znaczy jak ja do polski nie wyjezdzam)... jak to szybko leci... a dzisiaj 27dc ale w sumie nici z tego... moze to i dobrze??? juz jakos mnie to malo obchodzi czy kiedys bede w ciazy czy nie.... Tylko nie myslcie ze w depresji jestem... nie nie... ja mam zawsze tak ze wole negatywnie myslec.. i sie nastawiac na najgorsze... lepiej sie milo zaskoczyc niz niemilo rozczarowac... prawda????
A z tego co zdarzylam nadrobic to widze ze mamy 2 nowe fasoleczki
GRATULACJE JUIEET i oczywiscie MISIA1111
Bafinka
hej mam pyt poszłam do apteki i poprosiłam o czuły test a ona mi dala quick vue czytałam całą ulotkę i nie pisze od kiedy można go robić... dzis mam 26dc i już mnie rączki świerzbią żeby go zrobić ale to raczej jeszcze za wcześnie nie????
Bafinka
czulość 25 cokolwiek to znaczy
reklama
Podziel się: