reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam sie :) kurcze cos malo tu zagladam... w sumie brak czasu niestety :( W sumie za nieco ponad miesiac lecimy do N rodzicow.... Weszcie :) W sumie trzeba pomyslec co komu co kupic, jakie szczepionki wybrac... itp. itd...

U nas kurcze (niech zerkne w kalendarz) 14cykl staran.... a w sumie to 7 jak jestesmy ciagle razem... (znaczy jak ja do polski nie wyjezdzam)... jak to szybko leci... a dzisiaj 27dc ale w sumie nici z tego... moze to i dobrze??? juz jakos mnie to malo obchodzi czy kiedys bede w ciazy czy nie.... Tylko nie myslcie ze w depresji jestem... nie nie... ja mam zawsze tak ze wole negatywnie myslec.. i sie nastawiac na najgorsze... lepiej sie milo zaskoczyc niz niemilo rozczarowac... prawda????

A z tego co zdarzylam nadrobic to widze ze mamy 2 nowe fasoleczki :)

GRATULACJE JUIEET i oczywiscie MISIA1111

hej mam pyt poszłam do apteki i poprosiłam o czuły test a ona mi dala quick vue czytałam całą ulotkę i nie pisze od kiedy można go robić... dzis mam 26dc i już mnie rączki świerzbią żeby go zrobić ale to raczej jeszcze za wcześnie nie????

No może lepiej poczekać tak ze 2 dni chociaż jeszcze.. No ale wiem że to będzie bardzo trudno.. Eh kobieta - niecierpliwe stworzenie jest ;)

reklama
Do góry