reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Odstawiam lutke w wigilie po 10 dniach brania 2xdziennie, takze okres powinien byc lada dzien :) Dotka mow wszystko co chcesz! :) wiem przynajmniej na czym stoje!! Czekam na okres i zaczynam 1 pelny cykl staran :) jesli po 3 nic nie bedzie - musze sie zglosic do gina:) i pomyslimy co dalej. Jak wroce po swietach to kupie sobie testy owulacyjne, zobaczymy czy bromek cos zdzialal :)

reklama
jaga-ja tez juz myslalam...a tu oo... :p:D
Poczekam jeszcze te kilka dni a potem zaczne sie martwić i przejmować... zobaczymy jak to bedzie tym czasem ide cos zjesc bo jestem straaasznie glodna :)

jaga napisz ile na wynik czekalas i co na zleceniu mialas beta hcg?? bo moja przyjaciolce sie pomylili i na zleceniu ma napisane hcg calkowite, wez zlokaj u siebie

u mnie też jest napisane, że całkowite.. a to coś innego? :/ w sumie wiem, że są 2 bety, ale nie wiem czym się różnią..?? ja robiłam po 14 i wyniki miałamm koło 18.30

pisz mi szybko co z tą betą!

Julieet, moje serdeczne gratulacje. Jak zobaczyłam Twój teścik, to przypomniało mi się, że jakieś dwa dni temu śniło mi się, że jesteś w ciąży. Wróżka jakaś ze mnie czy co?

reklama
Do góry