reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czesc kochane...
Duzo przygotowań przed świętami... Przez caly dzien biegaliśmy po sklepach za prezentami i produktami na potrawy świąteczne.
Jestem zmachana...
to juz 3 dzien bez @. i juz zaczynam sie martwić.. jak myslicie od czego to moze byc...?

Misia, ja przyregularnych cyklach nie mam okresu od 15 dni! Tydz temu test wyszedl negatywny, ale dzisiaj dziewczyny namowily mnie na bete i czekam na wyniki:)

Misia, ja przyregularnych cyklach nie mam okresu od 15 dni! Tydz temu test wyszedl negatywny, ale dzisiaj dziewczyny namowily mnie na bete i czekam na wyniki:)
no ja wlasnie tez miałam regularne cykle a tu teraz nie mam... spoznia mi sie dopiero 3 dni ale to mi sie nie zdarzało....
To napisz jak bedziesz cos wiedziec bo tez jestem ciekawa... :)

Misia moze tescik jutro? albo w wigilie?
Jaga jejku nie bede najlepiej nic mowic, czekaj na @ bedzie dobrze

o ktorej badanie rpobilas na olawskiej? bo kolezanka tez robila i czeka na wynik - dlugo czekalas?

zapoimnialam ze Ty betke misia robilas, zdarza sie sie czasem nawet beta nie wykrywa wczesnej ciazy ale to sa bardzo rzadkie przypadki, najlepiej poczekac cierpliwie na @ jesli sie za 10 dni nie zjawi wtedy szukac przyczyny

reklama
Do góry