reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mysle, ze gdybym miala wymiotowac przez bromka to dzialoby sie to na poczatku.. Dlatego srednio moge te ekscesy poranne przypisac bromergonowi. :| lekarz kazal mi brac lutke, skoro test wyszedl negatywny i mam nadzieje, ze @ sie pojawi :)

reklama
Jaga to moze kup takiego czulego testa? nie wszystkim poziom bety wzrasta tak szybko, mam kolezanke ktorej nawet beta na poczatku wyszla ujemna a w ciazy byla, dzis ma synka :) , ktory dc by ci teraz przypadal

45 dc dzis ;) ja robilam takie zwykle tesciki za dyszke, ostatni tydzien tymu, tak dla pewnosci :) zaczne cos kombinowac jak po lutce sie @ nie pojawi

najlepsza bylaby beta, no bo dziwny mega ten Twoj cykl i teraz dolegliwosci tym bardziej ze do tej pory mowisz ze mialas regularne, moze sie skuz na bete :D jak wyjdzie to bedzie extra prezent, jutro masz ostatnia szanse przed wigilia :)
a (.)(.) cie bola?

Nie, jakos nie specjalnie :) a jesli zrobie bete popoludniu to bedzie sie liczyc? Moge to zrobic ewentualnie dzis, ale kolo 16 bo w nocy juz do mamusi na swieta :) wlasnie jakis 'odstajacy' ten cykl, dlugi i cos dziwnie wszystko, nigdy mi sie okres az tyle nie spoznial..! Hm. Ciekawe :)

ja tez mysle ze warto bete zrobic, bo te twoje objawy jakies dziwne faktycznie, a jak bierzesz lutke to sobie nie zaszkodzisz tylko pomoze jakby co, tylko nie wiem czy lab. nie jest do 16 sprawdz bo do 16 tylko bylo w poniedzialek

Naprawde tak myslicie? Ze moglo sie udac? Ja jakos srednio.. Testy wykrywaja ciaze nawet pare dni po miesiaczce a ja robilam jako 1 czy 1,5 tyg po i byl negatywny bez 2 zdan! :D ale ok, jade dzisiaj na betke.. :) jak sie ma karte stalego klienta to wynik mozna zobaczyc w necie prawda Dotka? Ktoras wie ile beta kosztuje?

reklama
tak na ta karte masz 5% taniej, beta 28zl + 3zl pobranie - 5 % rabatu :) tak i wynik w necie oczywscie

tak jak pisalam wczesniej nie wszystkim poziom bety wzrasta tak szybko, a co ci szkodzi sprawdzic

Ostatnia edycja:
Do góry