reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

amalfi- a ciebie świateczny szał nie ogarnął?? Za dużo energi to zapraszam do pieczenie ciasteczek bo mi łeb pęka drugi dzień i teraz nie wiem jak dam rade ze wszsytkim :(

Dzień Dobry tak w ogóle...z rana na termometrze miałam +3stopnia...czyzby znowu Wigilia bez śniegu :(

reklama
Hej Devi, no wigilia wlasnie tak sie zapowiada. Glupio.
Jak sie czujesz kochana? Oprocz glowy cos boli? Nie zazdroszcze bo nie mozesz sobie ulzyc. Mnie tez boli glowa i gardlo i cieknie mi znosa :)

Dzieki BigChild- poza bólem głowy czuje sie bardzo dobrze, gdyby nie bolące i rosnace w oczach cycki oraz brak @ miałabym duze wątpliwości że jestem w ciąży:) Czasami mnie zemdli wieczorem ale to zwykle jak zjem nie odpowiedni obiad(za duzo lub za tłusto)

Fajnie :) Szkoda ze mi nie rosna :) Poki co mam je tylko jakies napuchniete, ale ani nie bola, ani nic sie nie zmienily za bardzo, ale pewnego dnia... Bede cycata :p

ja obstawiam, że po nowym roku będzie boom na naszym forum :)

No itzrymam cie za ta przepowiednie Julieet ;)))))))))) OBY TAK BYŁO JAK MOWISZ;))

Dzieki BigChild- poza bólem głowy czuje sie bardzo dobrze, gdyby nie bolące i rosnace w oczach cycki oraz brak @ miałabym duze wątpliwości że jestem w ciąży:) Czasami mnie zemdli wieczorem ale to zwykle jak zjem nie odpowiedni obiad(za duzo lub za tłusto)

oj miec takie cycki i takie mdłosci hehehehehheehh - co to by było za zycie Devi ;))))))

hej witam p przerwie... ja mam dzis 17dc owulka była ma 98% w sobotę a dziś zaczęłam mieć wrażliwe sutki??? sama sie zdziwiłam bo nigdy tak nie miałam... czy was bolą piersi po owulce??

bafinka ja tak mam raz mnie bola a raz nie - raz całe cycki raz tylko boki a raz sutki takze sie juz przyzwyczajiłam a le trzymam kciuki zeby to był u ciebie objaw na cos innego a nie @ ;))))

reklama
Ja też tak mam, że czasami bolą mnie piersi ale u mnie to objaw wzrostu prolaktyny. Bafianka, mam nadzieję jednak, że u Ciebie to oznaka....... (nie chcę zapeszyć).

Do góry