reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bafinka badz dobrej mysli i czekaj :) Teraz i tak nikt nie powie czy to to czy nie, jak czytam to niektore laski w 3 miesiacu ciazy nie maja zadnych objawow, a inne znow zaraz po zaplodnieniu maja objawy.

Ja poki co tylkko mega nerwowosc i placzliwosc, i syfki takie drobne mi na czole i nosie powyskakiwaly...
Te objawy to i na @ i na dzidzi. Dlatego powtarzam sobie ze pewnie to nic z tego. Jak co to mile sie zaskocze.

ojej jak ja nie lubie tej części cyklu... wtedy zawsze doszukuje się objawów... i jak każda z nas coś znajdę;) ale to nic nie znaczy wiem wiem i sama sobie próbuje to przetłumaczyć.... trzeba czekać i koniec.. a kiedy testujecie?? ja 1.1.

czesc dziewczyny.... jestem nowa. nazywam sie Kasia i mam ...juz prawie 28 lat... od sierpnia tego roku staram sie o dziecko... jak narazie bez skutkow... 9 lat bralam tabletki anty... odstawilam je w maju tego roku i od tej pory mam nieregularne cykle (przed braniem tabsow tez takie mialam)... od 3 cykli z przepisu mojego lekarza:) kuruje sie duphastonem... jutro powinnam dostac @... mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do waszego grona.... pozdrawiam

reklama
Czesc dziewczynki.
Widze ze u was wszystko dobrze.
Moja @ jeszcze nie przyszła... to dopiero 2 dzien bez niej. wiec to jeszcze nic nieznaczy..
Ale jestem pewna przez ostatnie badania ze to niestety nie ciąża...

Witaj KASIA_IT :)

Do góry