reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witajcie: widze ze opowiadacie o nowych preferencjach żywieniowych :))
ja wielbicielka kopru - teraz nie mogę znieść jego zapachu na kilometr go wyczuję :))no iczekolada już mnie nie fascunuje a wcześniej sie nią zajadałam

reklama
Atanku nawet nie wiem ile kosztuje ta cebulka smazona ale zobacze i jak co to przywioze:p a z czekolada nie ma problemu :) ja za to na slodkie wcale ochoty nie mam jedynie co to kostke czekolady zjedm na dwa dni:p bardziej pomarancza banany i ogolem owoce ja wczoraj zjadlam sosik koperkowy pychota i mogla bym go sama zjsc luzeczka:) ale sie podzielilam z tata i chlopem:p

Neciuszka dla ciebie~~~~~~~~~~~~~i 3 mam kciuki zeby @ ni bylo:)

Chłonę chłonę te fluidki :) i czekam

Ja mam dziś mielonego z wczoraj i cosik do niego muszę zrobić sobie takiego bezwysiłkowego. Miałam wczoraj robić co innego ale to jest wygodniej małżowi wziąć do pracy. A jak pracuje po 12 godzin ostatnio to ma jeść porządnie w pracy :)

Magenta ja dopiero teraz POOOWOLI zaczynam kompletować rzeczy. Mam już trzy pary bodów, dwa z długim i krótkim rękawem i już do mnie idzie spora paka nowych ubranek!! :-D

Na razie neutralnie kupuję bo mam lekkie obawy co do płci. Czuje chłopaka, pierwsze Usg pokazało chłopaka... Baaa ja się już zakochałam i wyobrażam sobie małego kawalera ale jeszcze się wzbraniam przed... jak to nazwać... nie chcę by potem nagle wszystko jest dla chłopaka, my nastawieni na chłopaka a tu nagle wychodzi dziewczynka... bo podobno takim postępowaniem zaburza się już w łonie matki osobowość dziecka. ja w to wierzę.

Ja też w to wierze, od początku miałam przeczucie, że będzie chłopak i cały czas mi się wymykało: "on", "jemu", "jego" a potem się sama karciłam i to samo mówiłam męzowi jak mówił, że na pewno będzie syn...

Atanku taka cebulka jest również u nas w sklepach, chyba, że tam masz jakąś swoją ulubioną :-)

Fifka a co do ubranek to musiałam przegapić bo żadnych nie widziałam więc zaraz się wracam i poszukam ;-)

neciuszka z kad ja to znam :/ obiadki do pracy hehe moj zabiera kanapki i cos na obiadki

Ma_gdalena eh ja tez czuje ze to bedzie syn taty kobieta to wrozka i atanek:p mi wrozyly chlopca a taty kobieta co do tego nigdy sie nie myli zawsze jest tak jak powie:/ hehe w sumie ucieszyla bym sie gdyby byl syn. bo zawsze tak chcialam.
ale tez sie lapie na tym ze jak mowi do J to mowie on jego dla niego itp

A na obiadek robie zupke brokulowa:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaha no właśnie Fifka a ja przeszukuje Twoje posty i się zastanawiam gdzie to może być bo ja raczej wczoraj regularnie was nadrabiałam i na pewno rzuciło by mi się w oczy. Ale w takim razie ja jestem zainteresowana bo nie wiedziałam nawet, że się chwaliłaś... !!! Szybko wyślij

Do góry