reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja już wiem, że też dostanę sporo od rodzinki lub znajomych. Łącznie z wózkiem jeśli uda się go z UK przywieźć. Ale ja mam bardzo dużo czasu :) Koleżanka stwierdziła też że ma dla mnie spodnie ciążowe nówki bo założyła raz i resztę ciąży przeleżała.
Ja narazie nic nie mam, nic nie kupuję i nic nie oglądam, czekam :-)
Nie wiem tez czy coś dostanę, bo narazie nikt nie wie, że jest komu dawać :-)
Ja w sumie w rodzinie i wśród znajomych mam tylko jedno dziecko, ale już 3-letnie i nie wiem czy po niej coś zostało, czy poszło na allegro.

reklama
No u mnie to wygląda tak, że kuzynka z którą jesteśmy blisko powiedziała, że jak się postaramy i będzie to ona da nam rzeczy po swoim małym, bo koleżanka to wie, że się staramy. A tak to nie oglądam nic ani nie myślę o kupnie.

Magenta mnie w ciąży kompletnie odrzuciło od rozpuszczonego sera... był tłusty i ciężki i do dziś nie moge na niego patrzeć... więc jak to napisałaś to jedyna myśl która mi przyszła do głowy "Fuuu ser z piekarnika...nie dziwie się ze jej nie dobrze"!! Choć przed ciążą uwielbiałam...

Neciuszka u mnie rodzina z dziećmi daleko i mamy słaby kontakt... a ta bliższa nie ma małych dzieci... Ja dostane troszkę ubranek od koleżanek mojej mamy bo one właśnie powoli z pieluch wyłażą. (a moja mama będzie babcią XD)

No u mnie to wygląda tak, że kuzynka z którą jesteśmy blisko powiedziała, że jak się postaramy i będzie to ona da nam rzeczy po swoim małym, bo koleżanka to wie, że się staramy. A tak to nie oglądam nic ani nie myślę o kupnie.
u mnie wiedzą, ze się staramy, ale narazie nikt nie wie o efekcie

Eh chyba tez juz na ser nie spojrze:p tragedia :/ ale taka mialam ochote a po bialym serze jest ok tylko ten zolty ja przed ciaza na zolty ser nie bardzo patrzylam:p mogl dla mnie istniec w trakcie robienia sniadania do pracy J.

Ona daleko jest bo w UK ale stwierdziła że co się nie da jak się da :) a w bliskiej rodzinie to mój chrześnik ma 2,5 roku teraz :-) poza wami tylko z tą koleżanką mogę porozmawiać i zrozumie doradzi. Sama ma 2letniego synka, u którego zdiagnozowano lekką postać autyzmu.

ja jedyny zapach ktorego nie moge strawic to perfumy odrazu mnie odrzuca no i w sklepie proszki plyny itp i miesko mnie zaczelo odpychac juz tak nie smakuje jak na poczatku

reklama
Fifka gdzie zdjęcie ciuszkow?
Magenta 2 starcza bo cukrzycy ciazowej dostanę... a prazona cebulka w jakiej cenie bo może +oja mama by chciała spytam czy chce czegolade jak będę u niej w sobotę:-)

Do góry