reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No wlasnie dlatego nic nie mozemy sobie samym obiecywać...co bedzie to bedzie...
Jednak ja uważam ze to ze wczesniej testowalam to nie robi różnicy.jakby mialo cos wykryć to juz by wykryło...
na niektore sprawy niestety nie mozemy nic poradzic...wiec trzeba sie starac dalej...

reklama
Jaga ja też kiedyś czekałam dwa tygodnie na @, taki miała kaprys. Czasami, tak jak mówi BigChild, tak się zdarza. Jeśli lepiej się poczujesz to idź do gina.

Paulinko, przykro mi, że @ przyszła, rozumiem że chcesz odpocząć od forum, żeby się nie nakręcać, mam nadzieję że jednak będziesz do nas zaglądać no i życzę Ci szybkiego zafasolkowania !!
Jaga, leć do lekarza i tyle !
Misia, szkoda że beta ujemna, może następny cykl będzie Wasz

Ustalilismy ewenutalna wizyte na poniedzialek. :/ a myslicie ze moglabym sama cos z lutka poprobowac? Ile razy musialabym ja brac zeby wywolac okres?

Witam wszystkie,

Po wczorajszej wizycie u gin doszlam do wniosku, ze musze dac sobie troche czasu, (podobnie jak Paulina), dlatego nie bedzie mnie tu.. mam nadz, ze jesli wroce to bede na watku ciazowym, z Wami, lub zobacze u Was ciazowe suwaczki. Zycze powodzenia Wam wszystkim i kazdej z osobna;) Trzymam kciuki, zeby kazdej sie udalo. Pamietajcie - wszystko rozgrywa sie w glowie, dlatego czasem lepiej po prostu dac na luz, a nie codzien rozkminiac!
Przy okazji wszystkiego dobrego na swieta, a najlepiej pieknej fasolki, lub po prostu szczescia.

Buziole

No ładnie wszystkie po kolei teraz odchodzą. A tak na serio jeśli faktycznie potrzebujecie tego czasu aby odetchnąć, to chyba słuszna decyzja, trzymam kciuki &&&

Dziewczynki rozumiem wasze podłamanie.. Forum jest uzalezniajace, sama to dobrze wiem... Uzalezniajace, nakrecajace i wogole.
Sama nie wiem jak zachowam sie za miesiac, dwa, trzy...
Jak tylko poczujecie sie lepiej to wracajcie, jestem pewna ze po tej krotkiej przerwie zawitacie z dwoma kreskami w lapkach.

Cześć laseczki
Widze że dzisiaj smutnawo troszke na forum. CZasami kazda z nas potrzebuje troche wolnego. Ja jestem nowa ale wiem ze forum wciaga bardzo. A sa jeszcze jakies dziewczyny ktore moga zafasolkowac w grudniu? Ja jestem po owu II kreseczki na tescie wkoncu wyszły zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Poki co staram sie nie nakrecać.

reklama
Do góry