reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

eh ja nawet jakoś to przeżyłam bo się tak bardzo nie nastawiałam na nic i w sumie dobrze bo inaczej chyba bym się rozkleiła, w tym miesiącu chyba mężulek zrobi badanie nasienia a jeżeli będzie wszystko ok to ja będę się kuła i wszystkie hormony

reklama
Ja kupiłam zestaw testów dla dwojga:2 testy dla męża badające ilosc plemników i 2 testy dla mnie badajace poziom hormonu FSH.Zobaczyby co bedzie.Boję sie robic,ale jak wyjda nie tak no to wtedy do lekarza.

no wlasnie co to za testy bo ja tez nie slyszalam??
Paulinko jak widac wykresik piekny byl, szkoda ze sie nie utrzymala ta tempka i @ przyszla
Malami to na pewno byl skrzep, nie mysl o tym

kurde dziewczyny muszę się wam wygadać tak siedzę i się zastanawiam co nie tak z tymi cyklami niby wszystko ok owulka jest temp ładnie się utrzymuje a jednak się nie udaję i stwierdziłam że za bardzo się nakręciłam i stwierdziłam że koniec z tym wszystkim teraz zaczyna mi się sesja więc będzie rzadziej na forum a co za tym idzie będę mniej o tym wszystkim myślała więc na razie się żegnam jak tylko coś to pamiętajcie o mnie jak tylko mi się uda to wrócę ale już na przyszłe mamusie i mam nadzieję że was też tutaj nie będzie ;-) pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie

reklama
Do góry