reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też mam tyłozgięcie i z tego co słyszałam to niby to nie wiekszą przeszkodą w zajciu w ciąże. Mam znajomą, która też ma i ma już 2 dziecie i nie miała problemów. Niby statystyki mówią,że do 4 kobieta to ma.
dotka85 miałaś nieźla przygode z lekarzem, pajac po prostu.Aż słów momentami brakuję na takich...

reklama
Oczekusia dzięki ;) robilam w 5dc wiec moze sie jeszcze zlapalam :) chcialam w 3dc ale sama widzialas ze zawalili bo skrzep zrobili ehhhh cos nie mam szczescie do tych pielegniarek i tego wczoraj jeszcze dziada. Znow mi zyle przekuła i mam 3 siniaka :D teraz to wygladam już na serio jak ćpun

Porkunia omijaj takich z daleka jak ten u którego wczraj bylam ;)
Misia i co z ta beta??????????? my tu czekamyyyyyyy

cześć dziewczyny
Mam lekkiego dołka,przyszła @ ,pięknie w terminie i to nie tym sie nawet zdołowałam bo do tego sie przyzwyczaiłam,ale tym że dzisiaj w drugim dniu @ rano wyleciało ze mnie cos dziwnego,nie przyglądałm sie ze szczegółami,żeby sie jeszcze bardziej nie nakrecac,ale napewno nie był to skrzep krwi:(Czy mogło to byc samoistne poronienie w terminie @??
Gdybym nie zobaczyła to poprostu normalna @, nic nadzwyczajnego .:(((((

Paulinka, główka do góry. Idą święta czas szybciutko zleci do nowych staranek. Trzymaj się.

Malami, skrzepy mogą być naprawdę różne. Nie zastanawiaj się czy to było poronienie.

reklama
cześć Wam :-) pewnie nie nadrobię... są jakieś nowe Fasole? ja tylko na chwilkę... nie idę dziś do lekarza tylko jednak w czwartek, do swojego starego gin :-) 3majcie się ciepło, nie wiem ile będziemy czekać na założenie neta w nowym mieszkanku, ale wtedy na pewno się pojawię :-)

Do góry