reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też mam tyłozgięcie i z tego co słyszałam to niby to nie wiekszą przeszkodą w zajciu w ciąże. Mam znajomą, która też ma i ma już 2 dziecie i nie miała problemów. Niby statystyki mówią,że do 4 kobieta to ma.
dotka85 miałaś nieźla przygode z lekarzem, pajac po prostu.Aż słów momentami brakuję na takich...

reklama
Oczekusia dzięki ;) robilam w 5dc wiec moze sie jeszcze zlapalam :) chcialam w 3dc ale sama widzialas ze zawalili bo skrzep zrobili ehhhh cos nie mam szczescie do tych pielegniarek i tego wczoraj jeszcze dziada. Znow mi zyle przekuła i mam 3 siniaka :D teraz to wygladam już na serio jak ćpun

Porkunia omijaj takich z daleka jak ten u którego wczraj bylam ;)
Misia i co z ta beta??????????? my tu czekamyyyyyyy

cześć dziewczyny
Mam lekkiego dołka,przyszła @ ,pięknie w terminie i to nie tym sie nawet zdołowałam bo do tego sie przyzwyczaiłam,ale tym że dzisiaj w drugim dniu @ rano wyleciało ze mnie cos dziwnego,nie przyglądałm sie ze szczegółami,żeby sie jeszcze bardziej nie nakrecac,ale napewno nie był to skrzep krwi:(Czy mogło to byc samoistne poronienie w terminie @??
Gdybym nie zobaczyła to poprostu normalna @, nic nadzwyczajnego .:(((((

Paulinka, główka do góry. Idą święta czas szybciutko zleci do nowych staranek. Trzymaj się.

Malami, skrzepy mogą być naprawdę różne. Nie zastanawiaj się czy to było poronienie.

reklama
cześć Wam :-) pewnie nie nadrobię... są jakieś nowe Fasole? ja tylko na chwilkę... nie idę dziś do lekarza tylko jednak w czwartek, do swojego starego gin :-) 3majcie się ciepło, nie wiem ile będziemy czekać na założenie neta w nowym mieszkanku, ale wtedy na pewno się pojawię :-)

Do góry