reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziurka: a no wytrzymam, dla dzidziusia w końcu sama tego chciałam :-), co najwyżej jak mi gorzej to dzwonie do mojego i mówię mu ze to wszystko przez niego ;-)a niech tez cierpi, chociażby tak

2 sweet: a kiedy bedziesz w Polsce? bo moze u nas to jkoś lepiej sie tobą zajmą, tzn. bardziej sie przejmą ??

reklama
Milia..padam przed Tobą na oba kolana, głowinę chylę, kręgosłup w ukłonie wykrzywiam..PRZEBACZ!:-D

She mnie to w ogóle ostatnio we łbie kolebie także plotę trzy po trzy. Ale tyz Cię kochom...za ta biedronke :-D

Ja ciebie tez kocham biedronko ;):*

Dagne moje cykle sa 32 dniowe i owulke mialam dokladnie 16-17 sierpnia bo bylam wtedy u dżina na usg :D
mineralna wlasnie sie zastanawiam powaznie nad tym ;p
lamia zostal dokladnie jutrejszy dzien ;p a @ ma byc w czwartek zawsze dostaje rano ;p

She, czyli teoretycznie rzecz biorąc, jutrzejszy test mógłby pokazać ewentualną ciążę (ale ten najczulszy i z porannego moczu). Także jeżeli bardzo cię kusi to możesz go wykonać, ale jutro z rana najczulszym testem :)

2 sweet: a kiedy bedziesz w Polsce? bo moze u nas to jkoś lepiej sie tobą zajmą, tzn. bardziej sie przejmą ??
nie predko bo bylam w lipcu, ale tutaj tez bede miala dobra opieke
po prostu poszlam do znajomego lekarza irlandzkiego bo polskie przychodnie zdzieraja kase z ludzi i zycza sobie 80e za sama wizyte u ginka + odplatnie 25e kazde pobranie krwi do badan... drugie tyle (80e) kosztuje USG a ja wiedzialam dokladnie jakie homorny chce badac i nie potrzebuje wizyty do tego
dlatego dopiero z wynikami pojde do polskiego ginekologa-endokrynologa i mam nadzieje rozwiaze swoje wszelkie watpliwosci:)

Ostatnia edycja:
Ohhh no dobrze dobrze :( W takim razie wstrzymam sie i poczekam do tego nieszczesnego 1 wrzesnia :( Bede plakac rano ze @ a pozniej plakac po egzaminie ze mi nie poszlo ;p hehehe

Neciuszka ja cie kocham ;p :) Dziurka jest moja biedronka a ty mozesz byc stonka :D I jak dziurka bedzie nie dobra to ja bedziesz zjadac hihihi <diabełek> :D

reklama
Nie mam takiego testu :( Trudno juz ;p Jakos wytrzymam :D Przezyje to kolejne rozczarowanie 1 wrzesnia :( Ale za to jutro bede wam truc i truc a 1.09 plakac !!!

Do góry