reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

aa, bo cos tez chciałam sobie on line pooglądać, czekam az z lektorem będzie Hanna, Woda dla słoni, Szefowie wrogowie - bo nie chce mi sie czytac .
A Hausa już przerobiłam, no i czekam na nową serie czystej krwi, a oglądałaś Dextera ??

reklama
milia cos wiem o tych lekarzach ! Ehhh trafic na dobrego to cud ! i tak w kazdej dziedzinie...

Kobietki wielki grzech popelnie jak zatestuje dzisiaj ? :D

lamia...no dokladnie, mozna zwariowac, tylko, ze do tego lekarza co teraz ide to same dobre opinie zebralam...wiec jest mozliwosc, ze poradzi mi cos dobrego...:tak:
a ja nie jestem fanka Dali...pewnie chodzi ci o moj avatar? to jest obraz E.Muncha "krzyk"...kocham ten obraz z tego wzgledu, ze z wyksztalcenia prawie jestem psychologiem a to jest obraz przedstawiajacy schizofrenika :-) ot, takie zboczenie "zawodowe":-D

She...ano wlasnie. jeszcze gorzej jest szukac gina, ktory zajmuje sie leczeniem nieplodnosci, takich specjalistow naprawde malo!:-(
a ktory dc?

czesc dziewczeta! co tam slychac? ja wlasnie sie dowiedzialam, ze jak biore dupka 5-25dc to niestety hamuje sobie owu...moze to dlatego mam lekko podwyzszona prolaktyne i od 3 cykli zajsc nie moge...juz sie nie moge doczekac wizyty u innego lekrza, ktory powie co mam robic...bo normalnie od tych lekarzy to zglupiec mozna, zadnemu nie mozna ufac, co za los!

Neciuszka, sweet...moze ciaza? :cool2:

oj.. no zmieniaj dr i to szybko !! dobrze ze istnieje internet i fora na ktorych mozemy sie dowiedziec wielu rzeczy i weryfikowac decyzje lekarzy
jak ja poszlam do irlandzkiego na badanie homronow i mu powiedzialam ze ostatnio mialam mocne plamienia przed @ to powiedzial mi ze wszystko jest ok, a jak mu powiedzialam ze zadzwonilam wtedy do swojego ginekologa w polsce i powiedzial mi ze to moze byc np. za malo progesteronu i wtedy potrzeba by bylo brac luteine dowcipnie albo doustanie to powiedzial mi ze on nic o czyms takim nie wie ... wiec warto bys poszla do kogos kto sie na tym zna wiec najlepszy bedzie ginekolog-endokrynolog :)

co do mojej ciazy to uwierz mi ze bylabym najszczesliwsza na swiecie ale ja juz ten cykl przekreslilam, czekam na wyniki hormonow i to mi teraz mysli zajmuje:) zadnych objawow nie mam, nawet cycki mnei nie bola, w ogole jakies dziwne rzeczy sie dzieja bo najpierw mialam mega duzo bialego sluzu, potem sucho, potem mialam rozowych kilak kropel po sikaniu dwa dni temu, teraz delikatnie kremowo-brazowe plamki z rana a tak to susza ciagle wiec to raczej nie ciaza
z kolei bebechy to mi tak skreca od czwartku ze szok, juz kilka razy bralam nospe bo wytrzymac nie moglam :( w sobote jak poszlam na kicz party to mnie pod koniec tak zgielo w pol ze nie moglam sie wyprostowac tak bolalo :( a pilam tylko sok pomaranczowy i szklanke wody gazowanej z cytryna sie napilam
i tu rowniez wykluczam tu ciaze, bardziej bakterie jakas w organizmie :(
nawet nie mysle o ciazy, testowac tez nie bede, czekam na @ i tyle, nie robie sobie najmniejszych nadzieji:(

Sweet...a kiedy masz dostac @? moze to plamienie to implantacyjne?

She...w takim razie i tak trzymam &&&&&&, nie zaszkodzi... a jak cos to testuj kochana w czwartek i zycze II!:-)

reklama
aa, bo cos tez chciałam sobie on line pooglądać, czekam az z lektorem będzie Hanna, Woda dla słoni, Szefowie wrogowie - bo nie chce mi sie czytac .
A Hausa już przerobiłam, no i czekam na nową serie czystej krwi, a oglądałaś Dextera ??

Hanny nie polecam, tak piekielnie się przy tym filmie wynudziłam...nawet tego nie idzie podciągnąć pod jakiś film psychologiczny. Po prostu ciężkostrawny.
Do WdS też nie mogę coś się zabrać. Na Szefów czekam bo film ściągnięty napisów brak a nie chce mi się mózgu wysilać przy własnym tłumaczeniu. Ostatnio za dużo programów mtv oglądałam po angielsku więc mi się znudziło. Czysta krew do mnie nie przemawia tak samo jak Dexter, Dextera oglądałam jeden czy dwa odcinki, nie dla mnie pokręcony facet w równie pokręconą psychiką.
Za to obejrzałam wszystkie Gotowe na wszystko, całe sezony Dwóch i pół (mój i mojego ulubiony serial i z niecierpliwością czekamy na nowy sezon bez Sheena).
Po Housie to też poczekam bo we wrześniu będzie kolejna nowa seria więc pooglądam na przemian z Gotowymi. Tak też się zastanawiam co obejrzeć z seriali, bo na filmy nie mam ochoty, na razie nie ma jakiś fajnych, a do filmów jestem wybredna okropnie.
Czekam na jesień na nowinki kinowe a ma być tego trochę :-)

Do góry