reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Heja Laski :-) jak tam? Co tam? :-)
Ael wróciła? ;-)
Ja dziś mam kolejny dzień z serii dennego czekania na @
wrrrr…
Dobry humorku gdzie jesteś??!!
Ael wróciła? ;-)
Ja dziś mam kolejny dzień z serii dennego czekania na @

zafasolkujęodzaraz
ja poszłam po test owulacyjny do apteki u mnie na wsi, a babka poparzyła na mnie jak na idiotkę i z ironicznym śmiechem - chyba ciążowy?neciuszka ja kiedys chcialam w aptece taki kupic i pani na mnie patrzyla jak na kosmitke![]()
ja: nie owulacyjny
babsztyl: nie ma czegoś takiego
ja: a może mi Pani na jutro sprowadzić?
babsztyl: proszę paniĄ ale takie coś nie istnieje
popatrzyłam z pogardą i powiedziałam - proszę się douczyć i mówi się proszę panI
Truskawciu masz troszki ode mnie, bo mi się po reggae terapi lepiej frrrr i poleciało do ciebie 
She no ja sobie zamówiłam wprawdzie bo też nie mogłam znaleźć ale ja mam jeszcze 12 dni oczekiwania, ale jak znajdziesz strumieniowy to on czulszy podobno jest
zafasolkuję na szczęście u mnie na wsi kobieta w punkcie aptecznym taka tępa nie jest ale wielu rzeczy nie ma co się da sprowadzi na dzień następny, ja ostatnio strumieniowego szukałam w 3 aptekach w kielcach
She no ja sobie zamówiłam wprawdzie bo też nie mogłam znaleźć ale ja mam jeszcze 12 dni oczekiwania, ale jak znajdziesz strumieniowy to on czulszy podobno jest
zafasolkuję na szczęście u mnie na wsi kobieta w punkcie aptecznym taka tępa nie jest ale wielu rzeczy nie ma co się da sprowadzi na dzień następny, ja ostatnio strumieniowego szukałam w 3 aptekach w kielcach
zafasolkujęodzaraz
mmmrrrraaaauuuuu jeszcze jeden i mi styknie :-)zafasolkuje...no to masz klapsa delikatnego, zeby dzidzi nie uszkodzic!!<klaps> i juz mi tu czarnowidzctwa nie uprawiac!
hahahahah
Truskawcia
Neciuszka- Oooo jesteś kochana :-* dziękuję, łapię <chap> 
Zafasolkuje- he he dobre
ale faktem jest, że wiele osób nie słyszało o testach owu, u mnie w mieście nie można ich dostać od ręki- tylko na zamówienie 

Zafasolkuje- he he dobre

She123
ja poszłam po test owulacyjny do apteki u mnie na wsi, a babka poparzyła na mnie jak na idiotkę i z ironicznym śmiechem - chyba ciążowy?
ja: nie owulacyjny
babsztyl: nie ma czegoś takiego
ja: a może mi Pani na jutro sprowadzić?
babsztyl: proszę paniĄ ale takie coś nie istnieje
popatrzyłam z pogardą i powiedziałam - proszę się douczyć i mówi się proszę panI
hhahah az oplulam monitor ;p
Truskawko moj akochana
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: