reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A jednak wpadłam…..no do Was rzecz jasna

Lamia dlaczego Ci źle? Przepraszam ale nie znalazłam odpowiedzi
Milia to Ty pisałaś chyba do mnie na PW Anie she(ten Pieronek się nie przynał, że to nie ona) i przepraszam Cię, że nie odpisałam.

reklama
dagne wiem wiem :( Tylko ze ja z jednej strony nie robie sobie nadzieji i nastawiam sie na widok I kreski to z drugiej strony wiem ze jesli znow zobacze 1 wrzesnia potop to sie rozkleje :( A wtedy mam ten cholerny egzamin :(

dziurka toz to jakies nieporozumienie :D Cos Ci sie pomieszalo :D Chyba ze skonczylo sie tak jak z moimi wiadomosciami do Magdy :) Nie wiem nawet ktore dochodza bo ciagle komunikat ze wiadomosc nei zostala wyslana ;p a jednak Magda mi odpisuje ;p eegehhe

Ostatnia edycja:
Neciuszka...no to chyba lepiej, ze @ mialas w terminie...teraz po owulacji jestes to chyba mozesz miec sucho, co sie mialo przyjac we wczesniejszej fazie juz sie przyjelo:-) a co z tempka? podwyzszona?

Dziura...no oczywiscie, ze ja...mowilam, ze tesknilam za toba !! :-D ehhh a ty tak mnie olałas...ja to mam zycie z toba!:-D

Milia..padam przed Tobą na oba kolana, głowinę chylę, kręgosłup w ukłonie wykrzywiam..PRZEBACZ!:-D

She mnie to w ogóle ostatnio we łbie kolebie także plotę trzy po trzy. Ale tyz Cię kochom...za ta biedronke :-D

Ostatnia edycja:
ale mnie pognało do kibelka- porządne czyszczenie,
dziurka: a bo mam mdłości, boli kręgosłup i xle sie czuje

ael
: gotowe na wszystko to ja uwielbiam, tez czekam na nowy sezon, a Dexter jest fantastic - ja lubie pomyleńców :-)

milia: a czermu ja myslałam ze Krzyk - jest Dalego ?!! jak to prawie psychologiem?? Ja od szkoły podstawowej marzyłam o psychologii klinicznej, ale mi nie wyszło i poszłam na pedag. z resocjalizacja

she: wytrzymaj z testem, ile ci do @ zostało dni ??

Lamia oo to współczuję ale wierzę, że wytrzymasz wszystko dzielnie

Milia oooo dzięki niebiosom!:-) Dobra, wiecej się nie powtórzę
A nie testuję póki co, może jak @ długo nie będzie przychodzić to 10

Ostatnia edycja:
reklama
Sweet...a kiedy masz dostac @? moze to plamienie to implantacyjne?
mam dostac w niedziele 4.09
kochana bardzo chcialabym w to wierzyc ale w zeszlym cyklu tez mialam plamienia i wtedy juz myslalam ze to jest to i sie zawiodlam:(
fakt ze teraz tego mam sporo mniej ale ja tam dalej podpinam to pod nierownowage hormonalna
boje sie ze nawet jesli to plamienei impl a mi brakuje progesteronu to niczym ewentualnej ciazy nie wspomagam, nawet lutki nie mam i mozliwe ze po prostu naturalnie "trace" ciaze bo sie nie utrzymuje nic :(
czytalam gdzies ze gdy sa plamienia to wlasnie wtedy bierze sie luteine..
dlatego tak bardzo czekam na wyniki by juz miec jasne co sie dzieje i co robic
irlandzki lekarz powiedzial mi ze skoro mam bardzo regularne cykle, czuje klocie jajnikow przed owulacja, mam sluz i widze roznice w sluzie to znaczy ze wszystko u mnie dobrze i ledwo dal sie namowic by zrobic mi poziom hormonow bo wg niego wszytsko jest ok
ostatnio jak bylam w polsce u ginka to zauwazyl pekniety pecherzyk wiec wiem ze owulacje miewam... w poprzednim cyklu tez robilam test owulacyjny i byla mocna krecha jeden dzien, ale ja sie martwie ze wszytski pieknie ale wlasnie zarode sie nie utrzymuje

w tym cykly z kolei szlismy na zywiol :) wiedzialam ze od.. do.. mam dni plodne wiec co 2 dni sie bawilismy :) zadnych testow, nic a nic.. i tak chce do konca wytrwac, po prostu poczekam na @.. jak nie przyjdzie to wtedy zastanowie sie czy test robic
wole unikac testu bo tak bardzo boje sie rozczarowania:( a bez myslenia o tescie jakos tak mi latwiej i co bedzie to bedzie

ps. chyba znowu doszukuje sie symptomow i probuje je podpinac:( mam lekka zgage i juz sobie pomslalam ze moze jednak.. ale nie, bede dzielna, w tym cyklu nie bede sobie wmawiac :)

Ostatnia edycja:
Do góry