reklama
M
mineralnakocica
Gość
Mineralna, powiedz temu swojemu, że jak chce, to niech kupuje, ale niech Ci nie pokazuje, tak samo z zaręczynami, że chcesz niespodziankę, a nie zaplanowane. Może dotrze
Zafasolkuję, mój gin jest w ogóle przeciwny częstemu używaniu chusteczek do higieny intymnej i częstemu używaniu płynu do higieny, bo zabija naturalną florę. Zwykła woda wystarczy, płyn może raz dziennie. Ale wybór należy do Ciebie
Soglam, miło Cię widzieć, martwiłam się ostatnio o Ciebie
Laura, tydzień po zapłodnieniu to moze nie być jeszcze zagnieżdżone. Co Wy takie narwane, robi się dzień @, bo wcześniej wyniki są mało miarodajne, bo testy się mylą. A tydzień po zapłodnieniu nic nie wykryje ciąży, nawet beta.
Sun, nie łam się, poukładasz wszystko wrócisz do starań z nowym powerem i doświadczeniem i będzie fasolka
A ja wychodzę na pole, a nie na dwórbo na pole wychodzą państwo, a na dwór to chłop z królem idzie się spotkać, a co
![]()
Wiesz Sil dokłądnie mógł nic nie mówić a jak juz coś wspomina to konkrety a nie potem wymysla .. sam mówił że chciał juz sie wcześniej oświadczyć to cholera jasna skoro sie wstrzymał mógł czekac do rozwodu a nie mi wspomiać o zaręcyznach a potem bo jest w trakcie rozwodu to po co zaczynał temat
jestem juz w domu, nadal mi źle, i co moge robić? tylko leżeć. a jeszcze musiałam dla mojego kochanego smażyć wątróbkę drobiową, i ją oczyszczać --fuj ochyda .
co wy tu jakieś cycaste propozycje dajecie :-)?? ja swoich do przytulania nie dam bo mam mini mandarynki , chociaż teraz to może brzoskwinki ;-)
a o to mój ukochany kotek, ktory umarł juz 3 lata temu, ale tak mi sie przypomniał Zobacz załącznik 386365
co wy tu jakieś cycaste propozycje dajecie :-)?? ja swoich do przytulania nie dam bo mam mini mandarynki , chociaż teraz to może brzoskwinki ;-)
a o to mój ukochany kotek, ktory umarł juz 3 lata temu, ale tak mi sie przypomniał Zobacz załącznik 386365
Ostatnia edycja:
M
mineralnakocica
Gość
Lamia: Mi kotek zmarł w kwietni kocur ;(
reklama
Podziel się: