reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurko witaj :) wiadomo że nie życzysz źle ale jest taka przykrość i ukłucie w seruchu
Krucha olej rodzinę jak nie umieją się zachować :) ważne żebyś dbała o siebie i maluszka, te witaminy są naprawdę potrzebne wam obojgu.
Ael ja chce ja chce, mojego wczoraj z boku widać było wprawdzie w staniku ale jednak ;) zważywszy na mojego dzisiejszego zboczucha i wyobraźnię już widzę jak się tulę do ekranu z cycami :D a tu wchodzi teściowa :D

reklama
Krucha, a może to starsi ludzie pokroju mojego ojca, który nie może zrozumieć, jak ja mogę leżeć i może być coś nie tak, skoro mama w ciązy do pracy chodziła i "daaawniej było inaczej"

Martocha, w sensie, że jakie plamienie? Na czerwono?

Neciuszka, oplułam sobie monitor w netku... normalnie jak sobie wyobraziłam minę teściowej :) bo tulenie do ekranu mi przeszło przez myśl

Wiem że są potrzebne już je zażywam. :)

mam tylko oparcie w moim ukochanym :p

Nie mowilam mu nawet o tym bo nie chce zeby sie denerwowal..

A z moim lekarzem to do jednego mam na 23 wrzesnia .
A do drugiego ide prywatnie w tym tyg albo w następnym...

Ja to młodziutka jestem. Mam 20 lat. A ty?

prywatnie do dr Martynowskiej wlasnie sie zapisalam na pierwsza wizyte ale sie zastanawiam nie znam sie na ginekologach u nas w Ostrowcu,, a na NFZ to do dr. Popielskej

She ahahha biedronka ze mnie taka, że ho ho! tylko mi czarnych kropek brakuje:-)

Krucha a ja 26 niedawno skończyłam i widzisz po suwaczku, że starym małżeńskim wyjadaczem juz jestem:-)

reklama
Dziurko sama nie przeszłam tego co ty ale potrafię zrozumieć jakie to uczucie, a mam w rodzinie kogoś kto zanim miał swoje ukochane maleństwo wiele przeszedł

Krucha nie tylko ale AŻ bo to z nim masz dziecko nie z nimi, a może im przejdzie dawniej wiele rzeczy wyglądało inaczej, czasem moja teściowa niby kobietka fajna i tylko pokolenie młodsza a zachowuje się i mówi jak z ciemnogrodu :-D

Sil no i naplułaś a teraz czyścić trzeba :p ale dziś płodna jestem chyba we wszystkich aspektach możliwych :-D w sumie to wczoraj się zaczęło od striptizu na forum ;)

Do góry