reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziurko ja powinnam testowac w czwartek ;p ale kusi mnie zeby to zrobic dzisiaj :))))

ael my zboczone ? hmmm moze troszke ;p

krucha moja mama tez za granica i to od 21 lat ;p

reklama
dziurka ja jestem nastawiona na jedna kreche :) ALe zawsze jednak smutno jak nie wychodzi :( A 1 mam egzamin i musze sie na tym skupic a nie na smutaniu ze @ przyszla ! Chociaz jak przyjdzie punktualnie z rana to ja na tym egzaminie umre!!! Juz zapas ketonolu w domu mam :D

Ostatnia edycja:
Każdy ma swoją szansę kochana :*

Czasami doskwiera mi mieszkanie tutaj :/ od dwóch dni mam chcicę na coca colę light i co nie ma oczywiście, jest jeden sklepina bardzo kiesko zaopatrzony który się zamykać ma na dniach. ech może mi małż kupi jak będzie z pracy wracał

Neciuszka eee..faktycznie jak coca coli light w sklepie nie ma to lipa.:-D

She a to juz sie brń Boże nie ucz bo i tak więcej do głowy ci juz nie wejdzie.

idę se....miłego popołudnia

reklama
Kochana nic si enie martw ;p hehehe chociaz moze dobrym pomyslem bedzie jakas ochrona glowki ;p jakis czepek ubiore i hej ;p

Do góry