reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena Urodziłam i wychowałam się w miejscowości pod Wodzisławiem Śląskim. Jakis czas mieszkałam w Wodzisławiu, parę miesięcy temu wróciłam do "mojej" miejscowości.:-)
She mam tez taką nadzieję:-)

reklama
Mineralna, powiedz temu swojemu, że jak chce, to niech kupuje, ale niech Ci nie pokazuje, tak samo z zaręczynami, że chcesz niespodziankę, a nie zaplanowane. Może dotrze :)

Zafasolkuję, mój gin jest w ogóle przeciwny częstemu używaniu chusteczek do higieny intymnej i częstemu używaniu płynu do higieny, bo zabija naturalną florę. Zwykła woda wystarczy, płyn może raz dziennie. Ale wybór należy do Ciebie :)

Soglam, miło Cię widzieć, martwiłam się ostatnio o Ciebie

Laura, tydzień po zapłodnieniu to moze nie być jeszcze zagnieżdżone. Co Wy takie narwane, robi się dzień @, bo wcześniej wyniki są mało miarodajne, bo testy się mylą. A tydzień po zapłodnieniu nic nie wykryje ciąży, nawet beta.

Sun, nie łam się, poukładasz wszystko wrócisz do starań z nowym powerem i doświadczeniem i będzie fasolka :)

A ja wychodzę na pole, a nie na dwór :p bo na pole wychodzą państwo, a na dwór to chłop z królem idzie się spotkać, a co :p

Aaaaa tak apropo :D Skoro tak nic mi w zyciu nie wychodzi to dzisiaj sproboje szczescia w toto lotka :D Moze wygram :D Ktora bedzie trzymac kciuki ? :D

czesc dziewczyny !
skalakalm tylko po lebkach by cos nadrobic ale mam za duzo zaleglosci i tylko kilka postow uchwycilam...

Nieciuszka, ja mam mega nieregularne cykle po odstawieniu :( Tabletki odstawiłam 2 lipca. Pierwszy okres miałam normalnie 6 lipca start. A od tej pory kolejnego nie miałam :( Jak do 10 września się nie pojawi idę do dżina...

ja bralam Cilest z 8 lat albo dluzej, jak zupelnie odstawilam to wrocilam natychmiast do regularnych cyklow, nie mialam najmniejszego problemu
slyszalam ze duzo latwiej zajsc w ciaze zaraz po odstawieniu (ja odstawilam jakos na sylwestra albo ciut wczesniej) ale jest tez wieksze ryzyko ciazy mnogiej :)
mi juz widac organizm odrazu sie ustawil bo nie moge zajsc w ciaze juz drugi cykl bo nic na ciaze nie wskazuje w tym cyklu
strasznie mnie tylko brzuch boli, ale to napewno nie fasolkowe bo nie tak nisko tylko wysoko bole jak zoladkowe ;( ehh

Ja bym chciała ukryć w pracy do 3 miesiąca.
W ogóle to zastanawiam się kiedy powiedzieć rodzicom. Czy czekać do 19 września do 8 tygodnia i iść np ze zdjęciem. Czy już teraz dać im dobrąnowinę. Oni czekają na wnusia jak na Boskie zmiłowanie :-) Przynajmniej moi rodzice, bo teście są jacyś mało uczuciowi

powiedz im teraz :) kup im moze kartke z zyczeniami dla babci i dziadka i wsadz zdjecie testu pozytywnego ?beda najszczesliwsi na swiecie, po co kazac im tak dlugo czekac?:)

https://www.babyboom.pl/forum/group...alnie-d1736-niegrzeczna-m.html#gmessage781115
jak któraś nie ma dostępu to pisać :-) zaraz wyślę zaproszenie :-)
nie mam ;(

wszytskie nowe witam a swiezym zafasolkowanym zycze cudownych 9 miesiecy :D

reklama
Do góry