reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czekoladę :):) Duuużo czekolady :p ale będę gruba, normalnie aż się cieszę, ze wózek waży tyle, ile waży, zrzucę jak go będę wtachiwać do samochodu :p

Sil nic sie nie martw dogadamy sie :) Mysle ze wsyztskiego jeszcze nie masz a zawsze cos sie przyda :D Ja jestem honorowa dziewczyna i jak obiecalam tak kazda cos dostanie :) Twojemu baby kupimy zestaw do zabawy do ogrodu zjezdzalnie i inne :p Z tego co pamietam to jestes w trakcie budowy ? :D Bedzie jak znalazl :D

Dobryyy!

Boże tyle napisałyście, że nie chce mi się zwyczajnie nadrabiać.Ale widzę, że śląski temat jest. Na ten temat to tylko powiem tyle, że luftnąć = wyjśc na dwór w Sosnowcu, w Katowicach to znaczy, że sie idzie zapalic. Jak by mój chłop to zobaczył to by go krew zalała, bo się z sosnowcokami strasznie nie lubią bo wiadomo...sosnowiec to juz nie śląsk.

A ja czekam na @ i pewnie pare dni poczekam. Spokój, luz i opanowanie......

I jeszcze Wam jedno powiem. Siostra mojego P. Ma takiego szkraba 18 m-cy, po ślubie sa rok i mówi teraz, że znowu w ciązy jest. Cholera...nie żebym źle życzyła czy coś ale tak mi się przykro jakoś zrobiło....

she kochana przepraszam, że nie odp na pw ale miałam tak mał0o czasu, że tylko ledwo doczytałam i pousuwałam. Ale dziękuję, że się martwiłaś i że napisałaś na Pw, zreszta jako jedyna a za to :***************

Witam wszystkie kobietki..

Dzisiejszy dzien jest jakis starszny... Rano miałam biegunke...potem i az do teraz mdłości..no i te nieszczęsne kostki :(

Wchodzę tu dość rzadko ale sie staram,,(bardzo szybko sie rozpisujecie).. mam trochę pracy w domu..

Martwi mnie to ze moja rodzina uwaza ze ciaza to cos w rodzaju grypy.. wymawiaja mi ze za dlugo spie,, ze za duzo jem..a najbardziej to ze nie moge sie dopiac w spodnie (jakos biodra mi sie poszerzyły). Olewaja moja ciaze.. Przykro mi jest z tego powodu. Dla nich nawet wydaje sie smieszne ze biore jakies glupie witaminy dla mam w ciazy... :(

Źle się czuje we wlasnym domu... A ta biegunka to chyba ze stresu...

reklama
Do góry