reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzien doberek;p
Ja wstalam dawno, bylam w kosciele a teraz robie pierogi z kapucha i grzybami.. po raz pierwszy!!!

Oczekujaca moj pecherzyk zyje wlasnym zyciem;p
Paulina jak tam testujesz dzis?;)
amalfi wczoraj to bzykanko podwojne godzina po godzinie hiehie;D
julieet lepszy snig niz deszcz jak u nas;/

Witam moje drogie. ja nie dawno wstałam...
wczoraj troszke za bardzo sie poimprezowało... :) hehe...
Na szczescie bez kacyka i jest wszystko juz dobrze :)
Tylko brzuszek boli po intensywnej nocce... :)

Hej dziewczynki, ja juz ze szkoly, weszlam na kompa, choc kupe roboty przede mna.. a buu nie chce mi sie.
Widze ze niedzielne seksowanko za Wami, za mna tez!! :-D
Paulina dawaj cynk co z testowaniem

hej kochane
a ja się ni jak czuje brzuch boli jak na @ ale na razie nie przychodzi boję się trochę zrobić test żeby tam nie było 1 kreski spróbuję zaczekać z testem do środy no może wtorku :-)jak temp się będzie utrzymywała bo jak spadnie jutro to będe wiedziała że @ przyjdzie trzymajcie kciuki za jutrzejszą temp ;-)

reklama
Hej laski,
ja też dopiero po szkole :/ dobrze ze nie mam zadnych mdlosci ani zmeczenia ciazowego to jakos funkcojnuje. Jutro planuje pojsc do ginki zeby dała mi skierowanie usg zebym mogła zrobic je przed swietami. I jutro chyba powiemy o ciazy tesciowaej bo ma jutro imieniny wiec jest okazja :D

Widze, że noc z sobota/niedziela był pełen seksu :D My gorsi nie bylismy i tez sie bzyknelismy :) A co !!!:)

kwiatuszeq- patrzylam na twoje temki i jak dla mnie owu jescze nie było :/
paulina- trzymam kciuki za II kreseczki &&& A jak sie czujesz?? jakies przeczucia?? Ból piersi, wiecej sluzu??

Do góry