reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja tam tez latam i sikam non stop, no i dodatkowo jak mnie brzuch mocniej zaboli to jakos lece i patrze czy @ nie przyszedł - wiem głupie ale to taki sam ból

Nie głupie tylko całkowicie normalne :-) Wiadomo, że kobieta na początku ciąży baczniej się sprawdza, ale to minie i zaznasz tych lepszych uroków ciąży, których ja doznałam mało ;-)

Atanku śliczna dzidzia, nie martw się, że mała. U mnie Wiktor też był mały do któregoś momentu, po 20 tygodniu wystrzelił i jest większy wymiarowo o tydzień niż ten rzeczywisty.

reklama
Zafasolkujeodzaraz: to twoja rodzina nie wie o ciąży?

Lamia: a co w pracy jesteś?Ja jak byłam w ciązy to kwiecień maja ciągle dzień w dzień źle się cuzułam do szkoły nie chodziłam przerwałam szkołe. Bo stwierdziłam że jak dzidiza sie urodzi chce spędzic duzo z dzieckiem czasu a szkołe zrobie póxniej jak mała będzie miała 3 lata lub 5.ale raczej 5 jak pójdzie do zerówki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry