reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a wy niedobre bo nikt nie pyta jak moja wizyta
witam duzo pisaly ja po wizycie u ginka moje dziecko rosnie ale powoli ginek powiedzial ze raczej to nie byl kopniaczek ale mówi kto wie rozne rzeczy sie zdarzają:-) a tym ze wolno rosnie mam sie nie przejmowac...Zobacz załącznik 386215
witam duzo pisaly ja po wizycie u ginka moje dziecko rosnie ale powoli ginek powiedzial ze raczej to nie byl kopniaczek ale mówi kto wie rozne rzeczy sie zdarzają:-) a tym ze wolno rosnie mam sie nie przejmowac...Zobacz załącznik 386215
S
Silmiriel
Gość
Atan, bo Magda nas tu zagadała, ale Dzidzia cudna 
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Dzień dobry malutka kruszynkoa wy niedobre bo nikt nie pyta jak moja wizyta
Juz się nie mogę doczekać moich zdjęć :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pa Madziu!!
Atan dzieci po którymś tygodniu rosną według swojego tempa. Najważniejsze żeby na początku miały odpowiednie rozmiary. Ważne ze zdrowy
Ja jeszcze prawie dwa tygodnie do wizyty... eh... to będzie wtedy koniec 18 tygodnia... a później połówkowe!! Jak ten czas zasuwa!!
Atan dzieci po którymś tygodniu rosną według swojego tempa. Najważniejsze żeby na początku miały odpowiednie rozmiary. Ważne ze zdrowy

reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
w związku z moimi dolegliwościami brzuchowymi i ciągłym "chlupaniem" w majtach byłam w toalecie chyba po raz milionowy
już się na mnie dziwnie patrzą
już się na mnie dziwnie patrzą
Podziel się: