zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Hello 
A ja odkąd zobaczyłam pozytywny test nie oglądam ubranek, wózków, łóżeczek, pościeli, nie myślę o imionach nie wiem dlaczego, ale chyba się boję, ze zapeszę :-(
nawet suwaczka dziecięcego nie mam
Kochane ciężarówki czym się smarujecie w sensie (.)(.), (|), ||| i pozostałe części ciała? oprócz oliwki
A ja odkąd zobaczyłam pozytywny test nie oglądam ubranek, wózków, łóżeczek, pościeli, nie myślę o imionach nie wiem dlaczego, ale chyba się boję, ze zapeszę :-(
nawet suwaczka dziecięcego nie mam
myslisz podobnie jak ja, ja o drugim dziecku pomyslę tylko wtedy gdy będzie nas na to stać. Chciałabym zaspokoic większość potrzeb mojego maleństwa, nie myślę tutaj o zabawkach i grach komputerowych, ale wszelkich dodatkowych zajęciachNo nie też się to marzy ale finanse nie pozwalają. Ja już oznajmiłam teściowej, która naciskała, że najlepiej to mieć dziecko jedno po drugim, że jak mój mąż zarabiał by 15 000 zł miesięcznie, mielibyśmy duży dom to ja mogę w ogóle nie pracować, urodzić 5 dzieci i siedzieć w domu, gotować, wychowywać je i być najlepszą matką na świecie... ale niestety, bo chcę żeby moje dziecko nie musiało się wstydzić przed innymi dziećmi, że czegoś nie ma bo rodziców nie stać, nie chcę też żeby było rozpieszczone ale np chciałabym być w stanie kupić mu to co napiszę w liście do św mikołaja![]()
Kochana jesli byłam w sobote na forum i zignorowałam Twoją osobe to bardzo Cię przepraszam <tulibardzomocno> niestety byłam tak podniecona swoim testem, ze nic oprócz tego tematu nie docierało do mnie:-(A w sobotę potrzebowałam jakiegoś rękawa do obsmarkania, no i niestety skończyło się na paru własnych chusteczkach.
Kochane ciężarówki czym się smarujecie w sensie (.)(.), (|), ||| i pozostałe części ciała? oprócz oliwki
Ostatnia edycja: