reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Kobity kochane ja te fluidki trzymam i trzymam, mam nadzieje, że miejsca na nie starczy.
łoo powiem Wam, że tęskni mi sie strasznie i nerwa mnie bierze jak pomyslę, że cykl wrześnowy, październikowy i listopadowy(no mam nadzieję, że grudniowy już nie) przepadna...
łoo powiem Wam, że tęskni mi sie strasznie i nerwa mnie bierze jak pomyslę, że cykl wrześnowy, październikowy i listopadowy(no mam nadzieję, że grudniowy już nie) przepadna...
Truskawcia
Fanka BB :)
Laski mówicie o anty, ja ich nigdy nie łykałam a jakoś mi to w ciążę zajść nie pomogło
więc to chyba nie ma reguły ;-) Haaa ale za to na libido nigdy nie narzekałam, mój facet się śmieje ze mnie czasem, że jakbym była facetem to byłabym chodzący wzwód

Aga- my tutaj doskonale rozumiemy takie rozterki, ja sama mam ostatnio nie najlepszy czas, ale robię wszystko żeby nie tracić nadziei :-) i Ty też jej nie trać, musimy się wszystkie kiedyś doczekać
a zakręcone jest, całe nasze życie jest zakręcone ;-) a cóż Twojemu sierściuchowi się stało, że chory? :-( miłych snów :-)
Mijenka- my Cię tutaj rozpalimy to Ci od razu libido skoczy
Atan- ja Ci mówię, że będziesz miała córcię
Neciuszka- milutkich snów :-)
Dziurka- wypraszam sobie! Ja o Ciebie pytałam nawet jak Cię nie było
trzymam &&&& żeby nie przyszła ta wredna @
sierpień jakiś płodny jest, więc… kto wie, kto wie 

Aga- my tutaj doskonale rozumiemy takie rozterki, ja sama mam ostatnio nie najlepszy czas, ale robię wszystko żeby nie tracić nadziei :-) i Ty też jej nie trać, musimy się wszystkie kiedyś doczekać

Mijenka- my Cię tutaj rozpalimy to Ci od razu libido skoczy

Atan- ja Ci mówię, że będziesz miała córcię

Neciuszka- milutkich snów :-)
Dziurka- wypraszam sobie! Ja o Ciebie pytałam nawet jak Cię nie było

dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Truskawcia ja przeca nie o Tobie mówiła...
A no fakt sierpień płodny jakoś niesamowicie. A co do anty to ja też nigdy nie brałam i patrz jak mi to pomogło.Po ch*** fest
A no fakt sierpień płodny jakoś niesamowicie. A co do anty to ja też nigdy nie brałam i patrz jak mi to pomogło.Po ch*** fest
Truskawcia
Fanka BB :)
Dziurka- a ciort Cię tam wie o kim
ja o Tobie pamiętam ;-) Mówię Ci teraz jest dla Nas szansa
będzie dobrze :-*
Kurczę może trza było łykać te tabsy

Kurczę może trza było łykać te tabsy

Witam wieczorową porą.
Widzę że nam się fasolki posypały...będe wdzięczna za streszczenie.
U nas w sumie wszystko ok tylko tydzień temu odwiedziliśmy szpital.
Byliśmy u rodzinki 120 km do przejechania i brzuch mnie zacząl pobolewać. Gdy nie przeszło, po 3 więc stwierdziłam że musimy to sprawdzić. Okazało się że to więzadła i powiększanie sie macicy i tak może być.
Najważniejsze że Igorek czuje sie świetnie....daje mi to odczuć
Jak tylko się kładę szaleje tak że mi brzuch drga
Widzę że nam się fasolki posypały...będe wdzięczna za streszczenie.
U nas w sumie wszystko ok tylko tydzień temu odwiedziliśmy szpital.
Byliśmy u rodzinki 120 km do przejechania i brzuch mnie zacząl pobolewać. Gdy nie przeszło, po 3 więc stwierdziłam że musimy to sprawdzić. Okazało się że to więzadła i powiększanie sie macicy i tak może być.
Najważniejsze że Igorek czuje sie świetnie....daje mi to odczuć
reklama
Podziel się: