reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kobity kochane ja te fluidki trzymam i trzymam, mam nadzieje, że miejsca na nie starczy.

łoo powiem Wam, że tęskni mi sie strasznie i nerwa mnie bierze jak pomyslę, że cykl wrześnowy, październikowy i listopadowy(no mam nadzieję, że grudniowy już nie) przepadna...

Laski mówicie o anty, ja ich nigdy nie łykałam a jakoś mi to w ciążę zajść nie pomogło :-p więc to chyba nie ma reguły ;-) Haaa ale za to na libido nigdy nie narzekałam, mój facet się śmieje ze mnie czasem, że jakbym była facetem to byłabym chodzący wzwód :-p :-D

Aga- my tutaj doskonale rozumiemy takie rozterki, ja sama mam ostatnio nie najlepszy czas, ale robię wszystko żeby nie tracić nadziei :-) i Ty też jej nie trać, musimy się wszystkie kiedyś doczekać :-D a zakręcone jest, całe nasze życie jest zakręcone ;-) a cóż Twojemu sierściuchowi się stało, że chory? :-( miłych snów :-)

Mijenka- my Cię tutaj rozpalimy to Ci od razu libido skoczy :-D

Atan- ja Ci mówię, że będziesz miała córcię :-D

Neciuszka- milutkich snów :-)

Dziurka- wypraszam sobie! Ja o Ciebie pytałam nawet jak Cię nie było :-p trzymam &&&& żeby nie przyszła ta wredna @ :-D sierpień jakiś płodny jest, więc… kto wie, kto wie :-D

Truskawcia ja przeca nie o Tobie mówiła...
A no fakt sierpień płodny jakoś niesamowicie. A co do anty to ja też nigdy nie brałam i patrz jak mi to pomogło.Po ch*** fest

ja bralam 6 lat prawie tabletki anty ... no i w sumie po odstawieniu 3 cykl ale ten3 to @byla konkretna i bolowa na maxa...

No i przyszłam na chwilę ;) małż wyciera się po kąpieli trzyma w rękach czerwone gatki i mówi: różowa wstążeczka na chłopczyka a na co czerwone gatki?" Ja to kiedyś z nim nie wytrzymię ;)

Witam wieczorową porą.
Widzę że nam się fasolki posypały...będe wdzięczna za streszczenie.
U nas w sumie wszystko ok tylko tydzień temu odwiedziliśmy szpital.
Byliśmy u rodzinki 120 km do przejechania i brzuch mnie zacząl pobolewać. Gdy nie przeszło, po 3 więc stwierdziłam że musimy to sprawdzić. Okazało się że to więzadła i powiększanie sie macicy i tak może być.
Najważniejsze że Igorek czuje sie świetnie....daje mi to odczuć :) Jak tylko się kładę szaleje tak że mi brzuch drga:)

Ja jestem tak nakręcona na dzidzie,że mamy już nawet wybrane imiona.. strasznie bym juz chciala poczuc milosc rodzicielska .. miec malego skrzatka w domu .. :)

reklama
Do góry