reklama
mijenka kochana moja a jak tam gwiazdka ;-)
czeka na zakup opaski;-) w końcu się zbiorę, obiecuję

Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Tak , jeszcze nie zauważyłam żeby coś się z nim działo
,
a mam też pytanie które pewnie się już pojawiało z milion razy
, kiedy temperatura spada? tuż przed miesiączką tak??
a mam też pytanie które pewnie się już pojawiało z milion razy
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
spoko terqz mam krotkie wloski ;-)
a moja tesciowa dzisiaj uszylaq sliczna dla trudno powiedziec jej syn ma zone ktora ma siostre ktora ma 2 coreczki no i dla jednej spudnice bombke taka 4 latka ;-) ale slodziasta ta spudnica i mowie a jak bedzie dzziewczynka to mama bedzie sukieneczki szyla a ona mowi no oczywiscie ;-)ale mam dobra tesciowa ;-P
a moja tesciowa dzisiaj uszylaq sliczna dla trudno powiedziec jej syn ma zone ktora ma siostre ktora ma 2 coreczki no i dla jednej spudnice bombke taka 4 latka ;-) ale slodziasta ta spudnica i mowie a jak bedzie dzziewczynka to mama bedzie sukieneczki szyla a ona mowi no oczywiscie ;-)ale mam dobra tesciowa ;-P
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Łoooo naskrobane....
Sleep GRATULUJĘ! Jakis ten sierpień taki owocny...to bardzo dobrze
Sil, Atanku, magdalena, Neciuszka..piękne macie brzuszki. Te ciążowe i te dopiero przygotowujące się do fasolki.
Olciaa..świetna kieca ale trzeba mieć do iej figurę, który zresztą Ty masz. Będziesz piękną panną Młodą.
Co do Ael no to się odbrazi, ma prawo i ona czasem mieć nerwa. Ale jednak to jest fakt, że czasem się (chcący lub nieolało jak pytałam po krótkiej nieobecności no ale co tam...dam szanse na zreflektowanie się.
A i jeszcze jakby kogo interesowało...na jutro mam termin @ no ale wiadomo, że u mnie to nie ma się co podniecać bo przecież ostatni cykl miałam 52 dc a wszystko wskazywało na Fasolkę,zresztą nie pierwszy raz.
Sleep GRATULUJĘ! Jakis ten sierpień taki owocny...to bardzo dobrze
Sil, Atanku, magdalena, Neciuszka..piękne macie brzuszki. Te ciążowe i te dopiero przygotowujące się do fasolki.
Olciaa..świetna kieca ale trzeba mieć do iej figurę, który zresztą Ty masz. Będziesz piękną panną Młodą.
Co do Ael no to się odbrazi, ma prawo i ona czasem mieć nerwa. Ale jednak to jest fakt, że czasem się (chcący lub nieolało jak pytałam po krótkiej nieobecności no ale co tam...dam szanse na zreflektowanie się.
A i jeszcze jakby kogo interesowało...na jutro mam termin @ no ale wiadomo, że u mnie to nie ma się co podniecać bo przecież ostatni cykl miałam 52 dc a wszystko wskazywało na Fasolkę,zresztą nie pierwszy raz.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Nie martocha, ja już testów tak szybko nie robię, poczekam do minimum 10 września. Ale za kciuki dziękuję.
reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Dziurka dziękuje za te miłe słowa i trzymam kciuki żebyś mogła wykrzyczeć całemu światu że ujrzałaś te dwie cholerne kreski na teście !
Podziel się: