reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ło kurde no to faktycznie nieciekawie....

Ja też brałam tabletki anty jakieś 4-5 lat już nawet nie pamiętam ... zobaczymy jak to wyjdzie na razie wolałabym nie zachodzić , dopiero za jakieś 3 miechy :p ,

Aga ja odstawiłam hm jakoś w lutym czy marcu miałam normalne dwa okresy w odstępach ok. 28-29 dni. po czym później przez 3 miesiące nie miałam wcale tylko cały czas plamiłam . Dżin mi powiedziała że to po odstawieniu tak może się dziać , organizm się przestawia czasem i pół roku , rok... oczywiście nie mówię przez to żebyś nie szła na wizytę bo to może być od czego innego ale chce Cie uspokoić że to może być spowodowane odstawieniem tabsów :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam tą samą wagę od 2 klasy liceum.. 61-63 kg, przy wzroście 175 ;) Czyli dupcie i cyca mam ;) Ale też śmiesznie..bo brzuch mam praktycznie wklęsły..za to mam biodra, dupcie i cyca ;) ale nie mam kompleksów- mąż zachwycony ;p Jak raz schudłam do 56 kg ciągle chorowalam i bylam bardzo słaba..wiec trzymam się swojej wagi ;p

oj..chyba juz nie zalapalam sie na temat;p

Olcia, wiem słyszałam już. Ale się dołuję :(
Tym bardziej, że chciałabym już być mamusią...
Kurcze jakie to wszystko jest zakręcone...

Neciuszka a może jak się teraz uda będziecie mieli podwójną radość ??:p odkąd tu jestem na forum jeszcze nie słyszałam o bliźniaczej ciąży a szkoda :p

Aga ja też wtedy miałam fioła i ciągle myślałam żeby zostać mamą , szczerze powiedziawszy dopiero jak wyluzowałam, organizm jakby na zawołanie przywrócił mi miesiączki :p , Tule Cie mocno :*:*:*

No właśnie wiem, że przed pierwsze 3-4 cykle po odstawieniu duża szansza na bliźniaki ;) nie nastawiam się na nic bo trochę zawodu było ostatnio jednak, ale należycie się przykładamy do obowiązków, szczególnie że po odstawieniu mam taką chcicęęęę :-D

nic mi nie mow o chcicy ja mam taka ze hej a maz nie chce codziennie mowi raz w tygodniu ci starczy bo jemu starcza bo pracuje i zmeczony a ja po pracy tez mam sile na sex po prostu w ciazy mam caly czas ochote ;-P

reklama
Dziewczyny uciekam. Muszę jeszcze wyjść z psem i idę spać. Padam po dzisiejszym dniu (w pracy mnóstwo spraw, a po pracy wizyta u weta - od ponad tygodnia tak wygląda mój dzień, bo moja gwiazda mi zachorowała). Do jutra :)))

Do góry