reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja do 12 tygodnia miałam absolutny zakaz, potem koło 17? uprosiłam gina, czy możemy, pozwolił, ale baaardzo delikatnie i nie co dzień.

Podobno to,że wygląd brzucha wskazuje płeć dziecka to największy mit z możliwych. Wyżej jest jeszcze tylko ten,że jak się ma ochotę na słodycze to będzie dziewczynka :) Więc czekaj na usg i tyle.. i miej nadzieję,że dzidzia rozkrok zrobi ;p

Ale ja już wiem, że będzie Oliwier... :-p

Sleepy już gratulowałam, ale zrobię to bez wahania jeszcze raz!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sil Ty mnie nawet nie strasz bo ja też cały czas biorę dupka a ost jak małż się zapytał mojego lekarza to odpowiedział mu: "żeby ten Pana chłopczyk dobrze się rozwijał"...

Zafasolkuję u nas też seks nadal gości, co prawda strasznie rzadko ale jest, ja niestety nie mam w ogóle ochoty :-( czasami to żal mi mojego męża

jakos na poczatku tez sie nie kochalismy najpierw sie balismy a potem dostalam zezwolenie kolo 11 tyg chyba ;-)
GRATULUJE JEszCze Raz teraz oficjalnie zycze spanialej ciazy ;-)

Ja przez całą ciąże uprawiam seks więcej lub mniej ale jest :)
to i ja będę uskuteczniała ten proceder, nie mam zamiaru niezdrowej atmosfery w małżeństwie wprowadzać.
Jeszcze 3 tygodnie do kolejnej wizyty. W sobotę idę powtórzyć betę, powiedzcie mi, czy np za 2 tygodnie iść kolejny raz?
Na bank przed wizyta zrobię test, żebym w razie czego wiedziała, ze ide z niczym. Ale mnie ten brzuch boli szok :-( a zapomniałam spytać czy to normalne.

Ostatnia edycja:
Dziureczko dobrze się czuję! Skurcze przeszły mały kopie i wszyscy happy :-D

Olcia świetna kiecka!! Bardzo odważna przyznam! :tak: A co do zachodzenia w ciążę, to ja bym się nie zdziwiła jakbyś zaszła :-D serio!

Sleepy GRATULUJE DWÓCH KRESECZEK I POZYTYWNEJ BETY!!! :-):-):-) Jej jak sie fasolki sypią!! A co do chłopa... to mój chciał dziecko, a mimo wszystko jak się udało był przestraszony... Nie martw się ;-)

Naciuszka w dooope dostaniesz za takie gadanie!!! Mąż cię powinien kochać za to jaka jesteś!! A nie za to ile masz tłuszczyku! A najczęściej jest tak, że faceci wolą pulchniejsze a nie patyczaki - to tylko nasza babska filozofia z tym chudnięciem...

Sil ekstra ta pidżamka! :-D

Dagne boskie ciuszki!! Właśnie dla takich bajerów chyba każda mama chciała by dziewczynkę :rofl2:

Danao blokada często jest podświadoma. Jak macie za sobą rok starań to może udaj się do gina na badania. Myślę że nie zaszkodzi.

Mineralna na początku chodziłam na wizyty co dwa tygodnie teraz już co miesiąc

Sweet tule kochana... ja tak spędziłam swoje urodziny... dosłownie całe przepłakała...ale cóż... czasem tak jest jak w głowie jedno a w realu drugie...

Atanku po cichu gratuluję! Poczekaj aż będą mocniejsze i częstsze wtedy będziesz wiedziała na 100% że to maluszek. Moje to już kopie co raz :-D i teraz wiem, ze te pierwsze ruchy to był na pewno malec nie jelita!

Truskawciu ale ja nie mówię ze tak u was jest! Tylko ze trzeba uważać zeby się w coś takiego nie przerodziło bo później będą jeszcze kłótnie pomiędzy wami... I prozę, zawsze moge strząchnąć jak będziesz głupoty gadać :-D

Magdalena ekstra ciuszki! Widzę ze dzisiaj zakupowe szaleństwo na forum! No i brzuszek też piękny!! Tylko ucałować!! :-D

Sil ale masz fajnego brzucha! Aj!! Kiedy u mnie się pojawi na tyle duży że będę mogła się nim chwalić na ulicy?!!! :-(

Zafasolkuję ja miałam zakaz... Dopiero koło 11-12 tygodnia zaczęliśmy się delikatnie i spokojnie kochać. Ja też brałam dupka. Trzymam kciuki za Bete jutrzejszą!

Boże!! Was nadrobić to szaleństwo... normalnie bitą godzinę wszystko czytałam, ale warto było bo wielu rzeczy się dowiedziałam i zobaczyłam!

U mnie dzisiaj nic ciekawego! Normalny i spokojny dzień. :-D

Zafasolkuję, jak lekarz zakazał, to ja bym się trzymała jego wersji. Bo naprawdę można zaszkodzić, a te parę tygodni można przeboleć... My sobie radziliśmy inaczej, a ja... no cóż... Wytrzymałam... A jak beta będzie dobra, to po co chcesz powtarzać za dwa tygodnie? Uspokój się kobieto :) będzie dobrze :)

reklama
Mnie właśnie brzuchol nawala :-( a do @ jeszcze całe trzy dni, se chyba wezmę jakiegoś procha :-D

She- no widzisz u mnie co miesiąc jest inaczej i też zawsze @ przychodzi, więc nigdy nic nie wiadomo :-D w razie czego trzymanie &&&& nie zaszkodzi, więc trzymam :-D

Ma_gdalena- jeeeej Twój brzuszek też słodziutki i krąglutki :-D ha ha ale jaja, ja jak Twój brzuszek zobaczyłam też mi na chłopczyka pasuje, a dopiero później zerknęłam, co tam chowasz :-D ( nie mogę spamiętać która jaką płeć ma :-D )

Sleepy- więc jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!!! :-D i po co było się tak bać :-D jednak ciocia Truskawcia miała rację :-D Ooo ja łapię fluidki- kurczę muszą pomóc w końcu :-D

Zafasolkuję- też dobre wieści przynosisz :-D

Fifka- no ja nie mówię, że Ty mówisz :-p tylko się chwalę, że tak nie jest :-p a w razie czego proszę wstrząsnąć ino porządnie i pogłaskać czasem ;-) i fluidki posyłać mi :-D

Do góry