Dziureczko dobrze się czuję! Skurcze przeszły mały kopie i wszyscy happy
Olcia świetna kiecka!! Bardzo odważna przyznam!

A co do zachodzenia w ciążę, to ja bym się nie zdziwiła jakbyś zaszła

serio!
Sleepy GRATULUJE DWÓCH KRESECZEK I POZYTYWNEJ BETY!!! :-):-):-) Jej jak sie fasolki sypią!! A co do chłopa... to mój chciał dziecko, a mimo wszystko jak się udało był przestraszony... Nie martw się ;-)
Naciuszka w dooope dostaniesz za takie gadanie!!! Mąż cię powinien kochać za to jaka jesteś!! A nie za to ile masz tłuszczyku! A najczęściej jest tak, że faceci wolą pulchniejsze a nie patyczaki - to tylko nasza babska filozofia z tym chudnięciem...
Sil ekstra ta pidżamka!
Dagne boskie ciuszki!! Właśnie dla takich bajerów chyba każda mama chciała by dziewczynkę
Danao blokada często jest podświadoma. Jak macie za sobą rok starań to może udaj się do gina na badania. Myślę że nie zaszkodzi.
Mineralna na początku chodziłam na wizyty co dwa tygodnie teraz już co miesiąc
Sweet tule kochana... ja tak spędziłam swoje urodziny... dosłownie całe przepłakała...ale cóż... czasem tak jest jak w głowie jedno a w realu drugie...
Atanku po cichu gratuluję! Poczekaj aż będą mocniejsze i częstsze wtedy będziesz wiedziała na 100% że to maluszek. Moje to już kopie co raz

i teraz wiem, ze te pierwsze ruchy to był na pewno malec nie jelita!
Truskawciu ale ja nie mówię ze tak u was jest! Tylko ze trzeba uważać zeby się w coś takiego nie przerodziło bo później będą jeszcze kłótnie pomiędzy wami... I prozę, zawsze moge strząchnąć jak będziesz głupoty gadać
Magdalena ekstra ciuszki! Widzę ze dzisiaj zakupowe szaleństwo na forum! No i brzuszek też piękny!! Tylko ucałować!!
Sil ale masz fajnego brzucha! Aj!! Kiedy u mnie się pojawi na tyle duży że będę mogła się nim chwalić na ulicy?!!! :-(
Zafasolkuję ja miałam zakaz... Dopiero koło 11-12 tygodnia zaczęliśmy się delikatnie i spokojnie kochać. Ja też brałam dupka. Trzymam kciuki za Bete jutrzejszą!
Boże!! Was nadrobić to szaleństwo... normalnie bitą godzinę wszystko czytałam, ale warto było bo wielu rzeczy się dowiedziałam i zobaczyłam!
U mnie dzisiaj nic ciekawego! Normalny i spokojny dzień.