reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Silmiriel- oczywiście,że jakby bylo jakiekolwiek zagrożenie to się inaczej na to patrzy- to oczywiste. Tylko teraz, na dzien dzisiejszy, sobie nie wyobrażam.. Ale z drugiej strony nie wiem czy łatwo by mi było kochać się mając już widoczny brzuch.. boję się że miałabym schizy jakies.. no nic- moze kiedys sie przekonam :)

sil 1 i ostatnie jest na stojaco jedno od boku jedno od przodu ;-) i dwa w srodku na lezaco ;-) a jak wam sie plaszczyk podobsl bo jakos nikt nie skomentowal ;-P

Ja też nie wiedziałam i szukałam tej melodii dłuuuuuugo, aż w końcu wpisałam popularne kołysanki w google i znalazłam. Chyba się mu podoba bo troszkę się wierci ale nie kopie a czasami chyba śpi... :-p ja sama się bardzo uspokajam przy tej nutce

Atan, ja pisałam że świetny :)

Martocha, no do 12 w ogóle się nie zaleca, bo to okres potencjalnie najbardziej zagrożony poronieniem. A potem... Ja się na początku obawiałam, ze gruba, brzydka itd, ale mąż jest zachwycony i nigdy tak na mnie nie patrzył. Zresztą mi powiedział, że nigdy nie byłam dla niego taka seksowna

Ja to na wasze brzuszki bym mogła patrzeć i patrzeć :) Są przezajekuwabiste :p

Sukienka fakt odważna - ale innej tak ładnej nie znalazłam:p

Sleep oficjalne GRATULACJE -Oby te 9 miesięcy minęły spokojnie:)

Atanku ja jakoś chyba 20 września będę w poznaniu :p, jadę przymierzać buty te co kiedyś hm... chyba Sil wysłała stronke:)

tyle napisałyście że już zapomniałam co miałam komu pisać ...

A co z naszą Ael?? nie pokazywała się dzisiaj na forum , ma któraś jakieś info ??

Atan fajny brzusio! Mały ma miejsce w środku! :-D Bo mój to na kręgosłupie siedzi :tak:

Ael się obraziła bo podobno ją olałyśmy... :-( Ale spoko, przejdzie jej!

Ostatnia edycja:
reklama
haha schrupać dobre określenie bo tylko kości :p a ktoś pisał że wysoka jestem to od razu zdementuje:p mam 161 cm a na sobie mam szpilki 12 cm no i jeszcze stałam na podeście który miał ze 20 cm <lol2>

uuu to kiedy to było że Ael została olana? w wekeend??

Dziewczyny w którym miesiącu brzuch zaczyna najbardziej rosnąć??

Do góry