reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawcia nie przejmuj się bo ja też nie... :-p jest nas za dużo :-)
Ani mi się waż nic łykać!!!!!!!! Może to fasolka szykuje już sobie wygodne miejsce :-)

Zafasolukję ja się zgadzam z Sil! Jak lekarz zalecił to naprawdę lepiej się wstrzymać, przecież mąż zrozumie... to nie Twoje widzimisię

A ja prowadzę eksperyment na moim nienarodzonym dziecko :p co dziennie puszczam mu tą kołysankę (http://www.youtube.com/watch?v=ceThfTZSmn4) - 2, 3 razy i zobaczymy jak się urodzi jak będzie na nią reagował, niby powinien się uspokajać.

reklama
Ej.. to nawet podotykać się nie można? Kobieta nie powinna przeżywać orgazmów w tych pierwszych tygodniach? Czy uprawiać seksu, bo wtedy jest penetracja i takie tam inne? ;p No bo totalnie bez niczego to sobie nie wyobrażam szczeże mówiąc..

Ej.. to nawet podotykać się nie można? Kobieta nie powinna przeżywać orgazmów w tych pierwszych tygodniach? Czy uprawiać seksu, bo wtedy jest penetracja i takie tam inne? ;p No bo totalnie bez niczego to sobie nie wyobrażam szczeże mówiąc..

Ja się wstrzymywałam sama od siebie do pierwszej wizyty, a później w związku z tym, że mi lekarz nie zalecił żeby się wstrzymać to po malutku działaliśmy z małżem :-p ale ostatnio też powiedział nam, że bez szaleństw...

Penetracja generalnie tam porusza więc nie, a orgazm wywołuje skurcze, więc też nie. I nie mówcie, że sobie nie wyobrażacie, da się, wierzcie mi, choć po nocach się nawet głupoty śnią, ale się da. Zresztą, będzie intymnie, mnie nigdy nie przeszkadzało dopieścić mojego faceta do końca, położyć się obok i po prostu się przytulić. I tak było na początku ciąży i nie było źle.

reklama
Ma_dgalena- OOoo całe szczęście, bo myślałam, że to ja jakiś problem mam z pamięcią :-p eeee chyba nie fasolka- dziś mam 26 dc, do końca cyklu jakieś 3 dni, więc bardziej mi to na PMS wygląda :-p a jeśli nawet szykuje sobie wygodne miejsce to jest wybitnie niezdecydowana, bo boli w różnych miejscach :-D Nooo będzie się uspokajał pod warunkiem, że mu się podoba :-p a teraz jak reaguje? :-D Przy brzuszku mu puszczaj :-D swoją drogą nie wiedziałam, że to Brahms’a to utwór :-)

Atan- brzusio piękny masz :-D

Do góry