reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziękuję za adresik :) wyślę na dniach ci narazie jedną książeczkę bo drugą będę czytać dopiero.
Ja nic nie kupiłam ale jak nam kubek ze zdjęciem wyjdzie bo to pierwsza próba to jedynie tym będę mogła się pochwalić.

sleepy dzisiaj zrobila tescik i miala taka slabiutka kreseczke mozesz zobaczyc u niej w profilu w albumach :) I pobiegla na bete po namowach naszej mineralnej :) o 18 ma miec wynik :) Ale ja wiem ze to zdrowa fasolinka i mamy wysyp :D I juz jej gratulowalam :D o !!

Jasne, że się utrzymają :) cały lipiec był ubogi to teraz muszą nam te fasolki to jakoś wynagrodzić :-)

Pyscek no butki są cudne :) jak będę miała jeszcze troszkę większy brzuszek to sobie zrobię zdjęcie z nimi na samej górze :p:p

A tak poza tym to ja teraz odpoczywam a jak małż pójdzie do pracy koło 21 to ja zaczynam robić sałatkę z papryki do słoików i chcę troszku posprzątać w mieszkanku... chciałabym jeszcze zrobić pierogi ruskie ale to już będzie raczej za dużo dla mojego kręgosłupa więc odłożę to sobie do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry