reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sleepyhead9996 :-)Gratuluję :-) trzymam &&&&&&&& za betke ;-)

ooolcia ale suknia wow sliczniuscia panna mloda z ciebie ;-)

dagne ale ciuszki ;-)sliczne ;-)

she bedzie dobrze specjalne dla ciebie ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
i pyscek dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

kto taka ladna pizamke ma hym chyba mineralna super ;-) mi sie z zyrafka podoba ;-)

ale dzisiaj pisaly czalam z godzine chyba ;-P zajadajac sie plackami ziemniaczanymi ;-)

Zapraszam :D

wypiękniłam się maseczką oczyszczającą bo po odstawieniu tabsów mam takie paskudy na twarzy że :wściekła/y:

oszzzz ależ mnie ten jajnik nawala nooooo, nie chce która? ;-)

Pomarudze troszkę... mogę?
Wiecie co mnie wkurza najbardziej? Że ta paskudna @ przyszła bez jakichkolwiek objawów. Totalne zaskoczenie. Zawsze czułam, że nadchodzi a tu nic. Zawsze mnie wysypało na twarzy, tym razem nic. Buzia jak pupa niemowlęcia...

Dla świeżo zafasolkowanych: wątek maj 2012 już jest:-)

ja teraz niby co 4 tyg ale to katorga bo kiedys co tydzien dwa widzialam dzidzie ;-) a juz sie stesknilam za widokiem ;-) usg ;-)a podwozie nie oglada tylko wkłada usg sonde

nie zgadniecie chyba dzisiaj poczulam kopniaczka takie musniecie o 9.25 gdy jadlam sniadanko w pracy wiec po kopniaczku jak na razie jednym to mam dzisiaj doobry humorek ;-) taka wesola chodze ;-)
images

powiem Wam że u mnie ostatnio też się działo ... mąż ostatnio dzwoni z pracy i informuje mnie że kupił samochód za litr wódki ;-D haha nie mogłam mu uwierzyć ale jak przyjechał do domu i na spokojnie mi powiedział, że kumpel miał lekki wypadek i lekko skasował maskę z przodu (ale w środku wszystko dobrze i na swoim miejscu ) i chce kupić nowy samochód bo nie chce tego mu się naprawiać to dał mojemu :) a tam jedynie trzeba wymienić blachę z przodu auta, koło wymienić,wstawić światło z przodu bo jedno się stłukło, jakąś deskę podtrzymującą (nie znam się na tym) i wstawić nowe poduszki i auto śmiga jak nowe hehe... ja pierdziele ... a niedawno co kupowaliśmy nasz samochodzik, i jak naprawimy ten to ten obecny sprzedamy nieźle co .... jak każdy się pyta się ile daliśmy za niego to nie chcą nam uwierzyć ... a naprawa będzie około 5 tys. kosztowało, to pikuś bo jakbyśmy chcieli kupić taki urzywany to kosztują od 27 do 30 tys. więc się opłaca nawet jak wyniesie naprawa do 10 tys. masakra ... :-D

Danao marudź sobie ale ja wiem, że najpóźniej do października już nam się pochwalisz fasolką... ;) zobaczysz, że II kreski na teście przyjdą tak samo niespodziewanie jak ta @ dzisiaj... :-)

reklama
Ja czytam i uwielbiam ale akurat nie słyszałam o tym autorze co wspominałaś wcześniej. Lubię Steel...

Ja normalnie chodziłam co 4 tyg ale odkąd mi wypisuje L4 to chodzę co 3...

Sleepy gratuluje!!

Jeśli nie boisz się podać adresu chętnie wyślę ci książkę, ja już przeczytałam a małż co raz to nowe mi znosi z pracy i nie mam gdzie trzymać. Zostawiam takie typu baśnie dla dzieci, encyklopedia zdrowia, i ostatnio przyniósł mi część leksykonu grzybów dla deagostini, biblię dla dzieci. Brakuje mi miejsca już.

Ja też dziś marudera miałam i bekse ale chyba powoli przechodzi...

Do góry