reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku gratuluje już tych pewnych kopniaczków, ja też co dziennie obserwuje co raz to mocniejsze i się nie mogę nacieszyć!!

Pyscek no to ładnie... dobrze na tym wyszliście :)

Neciuszka no chyba mnie nie będziesz potem straszyć jakimiś anonimowymi groźbami... ???? :-D bo chodzi Ci i taki adres zamieszkania????

Atanku gratuluje już tych pewnych kopniaczków, ja też co dziennie obserwuje co raz to mocniejsze i się nie mogę nacieszyć!!

Pyscek no to ładnie... dobrze na tym wyszliście :)

Neciuszka no chyba mnie nie będziesz potem straszyć jakimiś anonimowymi groźbami... ???? :-D bo chodzi Ci i taki adres zamieszkania????

Ani myślę :-D no taki na który mogłabym wysłać książeczkę. Bo już coś nowego będą drukować. Mam jeszcze opowiadana conan doyla o Sherlocku ale jeszcze nie czytałam.

no jestem wrecz przekonana kobieca intuicja ze to dzidzia byla ;-)i teraz z utesknieniem czekam na wiecej ;-P w koncu to juz prawie 4 miesiac ;-) w srode sie zacznie ;-) 15tyd i 5 dzien mam ;-) a brzuszek mi niezle wywalil w srode bedzie zdjecie bo bede robic po pracy kolo 22 ;-)

Atanku Gratuluj kopniaczków - to musi być super uczucie :-)
Magdalena dokładnie nieźle na tym wyszliśmy ... ale teraz zobaczymy co da się zrobić z tym autem mój szaleje lata chce znaleźć blacharza i mechanika ... hehe ... ma zajęcie tylko szkoda,że zajął się autem a nie żoną :-(

Laseczki moje kochane, to nie jest tak, że zazdroszczę Wam źle, czy źle wam życząc. No nie jest zła zazdrość… po prostu nie mam cierpliwości już, mimo że to krótko trwa… i boję się, że to wciąż będzie trwać… ale przenigdy nie życzyłam, nie życzę i życzyć Wam źle nie będę Wiem, że mogę się tu trochę poużalać i mnie zrozumiecie ( i dziękuję Wam za to :-* ) bo wiele z Was przechodziło czy przechodzi podobne ekscesy. Zawsze przed @ dopada mnie zwątpienie i żal… :hmm:chciałabym żeby to jak najszybciej się skończyło. A póki co musicie mnie jakiś znosić, albo ignorować:-p

Sil- oczywiście, że źle Wam nie życzę! :-)Nie wyobrażam sobie jak mogłabym którejś z was źle życzyć :-)

Sleepy- tak mi pisałaś, żeby się nie załamywać a sama boisz się menowi powiedzieć o dzidzi :-) głuptas jesteś, na pewno się ucieszy przecież nie mówił, że nie chce być ojcem, po prostu wszystko się przyspieszy :-)a tak w ogóle to GRATULUJĘ!! II kreseczek :-)

Fifcia- właśnie jedynie przed tymi które tyle czasu się starały mi wstyd :-( a ja panikuje po 4 m-cach, kochana jesteś :-* Póki co mnie cieszy, że w łóżeczku z moim chłopem wciąż mega przyjemnie jest :-D z resztą faktem jest, że robimy to dla przyjemności i bliskości, dopiero później przychodzi myśl czy się udało :-)

Lamia- dziękuję za miłe słowa, czasem tak niewiele trzeba :-)

Zafasolkujesz- jej takie fluidki świeżynki to muszą mi pomóc ;-) dziękuję :-) extra jest to fluidowe serduszko :-)

Mineralna- staram się nie myśleć negatywnie, ale czasem emocje są silniejsze, mam nadzieję, że w końcu się uda :-) dziękuję :-)

Olcia- dziękuję :-D dokładnie to taka pozytywna zazdrość, mam taką nadzieję- się doczekać :-) Faktycznie chudzinka jesteś :-D i coś mi się wydaje- wysoka (czy mi się wydaje?) :-) sukienka super! Pięknie Ci w niej:-)

Dziurka- kochana jesteś :-) faktycznie Ty pewnie dużo możesz powiedzieć na temat luzowania i stresów :-) a swoją drogą ja tęskniłam kiedy Cię nie było (pytałaś czy w ogóle ktoś tęsknił za Tobą) :-)

Dagne- wiem kochana, że 4m-ce to nie jest dużo, ale moje serduszko tupie nóżkami z niecierpliwości :-) ooo właśnie moje kochanie się ze mnie śmieje, że jestem identyczna jak serduszko z reklamy netii i właściwie ma rację :-) Chętnie się przytulę, bez różnicy mi he he :-) dziękuję za fluidki, nazbieram ich dużo to może pomogą :-D

Sweet- <głaszcze> jej o coście się pożarli w taki dzień? :-( przykro mi

Neciuszka to zaraz wyślę na PW

Pyscku no z tym to już niestety musisz się pogodzić. Mężczyźni są jak dzieci tylko zabawki mają co raz droższe... ;) mój mąż nawet jak jego ojciec kupił sobie nowy telewizor to leciał cały podniecony z nim odpakowywać i podłączać :-D oczywiście kupić też pojechał z nim

A w ogóle to wszyscy tu się dzisiaj czymś chwalą więc ja też się za chwileczkę pochwalę moimi dzisiejszymi zakupami :-)

mag_ ja sie niczym nie chwalilam jeszcze ;p Tylko troszke narzekam ze napewno @ bedzie :(

Ale tez chcialabym sie pochwalic :D A wogole to ja 31 mam urodzinki ;D

reklama
Neciuszka to zaraz wyślę na PW

Pyscku no z tym to już niestety musisz się pogodzić. Mężczyźni są jak dzieci tylko zabawki mają co raz droższe... ;) mój mąż nawet jak jego ojciec kupił sobie nowy telewizor to leciał cały podniecony z nim odpakowywać i podłączać :-D oczywiście kupić też pojechał z nim

A w ogóle to wszyscy tu się dzisiaj czymś chwalą więc ja też się za chwileczkę pochwalę moimi dzisiejszymi zakupami :-)

no wiem, im straszy facet tym większe dziecko i droższe zabawki :-(
a co ciekawego kupiłaś ?? pochwal się jak wszyscy się chwalą to co Tobie też można :-D

Do góry