reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
truskawcia: a no mysle i mysle :)) ja ogólnie to zawsze bałam sie ze ciaza to jeszcza ale poród , nie wiem czy dam rade, mam niski próg bólu, i ogólnie ja sie po prostu bólu boję

zafasolkuje: niech sie urodzi 8 maja w moje urodziny :))
mi wyliczył na 23 kwiecien a w internetowym wyliczyło mi na 25 kwiecien

fifka: własnie oglądam sobie twoje zwierzaki, fajne są a one tak sobie ganiają po domu swobodnie? nie gryza mebli i tp??

a wiecie co przed wczoraj, mój mąż chciał mnie bohatersko uratować prze dpajakiem, bo ja sie panicznie ich boje, wiec on zawsze przybiega. I tym razem tak podskoczył zeby gozabić i rąbną w futrynę z całej siły czółkiem- biedaczek ma ogromną śliwę. był chyba w szoku bo nawet nie sykną a wiem ze go bolała. jest taki kochany. Ostatnio przezywam jakby od nowa miłość :-) - rozmarzyłam sie

a gdzie jest AEL ????

Ostatnia edycja:
[B
Sleepy- biedulko <głaszcze> skąd my to znamy he he ;-) ale staraj nie wyżywać się na swoim, pewnie też to przeżywa :-) Może test za wcześnie robiłaś :-)

Nie przeżywa, bo wszelkie moje wątpliwości są efektem przypadku :) On chce dziecka za 2 lata, a najlepiej to za 10 zapewne... Jeszcze o wszystko go musze prosić po 100 razy, bo moj wspaniały gra sobie w jakas kretynska gre na kompie wyobraz sobie... do 30. juz z gorki, a jak go prosze o wyrzucenie smieci to za chwile, bo ma wlasnie jakas wazna walke... film obejrzymy potem, bo on wlasnie artefakty zbiera, itd itd... Grr.. ps. tak, widze ze przesadzam, ale jakos wczoraj tak sie wkurzylam, ze myslalam ze mu cos zrobie:-p
A z testem ok, jade po 3;P Przed wypłatą jesteśmy, ale bardziej niż kasy szkoda mi moich nerwow.

No to sie troche wygadalam - dzięki za wyczytanie..;)

Sleepy- czy ta gra to nie jest przypadkiem Starcraft? Albo World of Warcraft? ;) Mój był uzależniony.. teraz z każdym rokiem jest lepiej.. :) i śmieci wyrzuca, i pranie wywiesza ;D

Uwierzcie, że kobieta dla swojego dziecka jest w stanie znieść wiele :) a poród?? może poczytajcie wątek poród na wesoło :) od razu polepsza się humor :) a o tym całym bólu porodowym zapomina się jak tylko położą Ci dzidzię przy piersi :)
Truskawcia- jak tam humorek? dopisuje? :)
Sleepy - z tymi testami to jest kit! powinno się każdy robić w dniu spodziewanej @ i z porannego moczu, Żaden nie wykrywa ciązy po 5 dniach od zapłodnienia (jak to niektóre się reklamują), a tym bardziej przed dniem @ z wieczornego moczu (zwykły chwyt marketingowy wg mnie i mojego lekarza). Dlatego biegusiem do apteki, po test o czułości 10 i jutro z rana sikamy :) chyba, że jesteś po termonie @, to i dziś siknij, ale broń Boże po piwku ;p

dagne: tez sie zgadzam co do testów, mi przeciez nie wykrył , dopiero jak mina mi czas na @ to wtedy po połuniu robiłam i wyszedł.

sleep:faceci są dziwni ale trzeba stworzyć dla nich odpowiedni jezyk i wtedy da sie dogadac :))
a moj siedzi i gra na kurniku w makao i twierdzi ze to nie jest strata czasu bo to są gry na myslenie :-) też mi coś

reklama
Lamiav One mają swoją klatkę :-D i są większość dnia zamknięte a puszczane tylko na parę godzin! I nie, nie niszczą, ale wszędzie wchodzą i jak coś znajdą muszą przewrócić. Obejrzyj sobie ten filmik :tak: Idealnie obrazuję co to fretka!
[video=youtube;34_q2taTjlg]http://www.youtube.com/watch?v=34_q2taTjlg[/video]

A co do porodu to masz jeszcze dużo czasu! Ja się na początku stresowałam, ale do pierwszego kopniaka! A teraz broń boże nie chce cesarki bo boję się że mnie uśpią i nie usłysze pierwszego krzyku! Nie chce żeby cokolwiek mi umknęło! Zupełnie przestałam się bać! Tyle dziewczyn daje rade to ja nie dam? Pffff... dla maleństwa wszystko zniose :-D

Do góry