reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda: aha, ja nie mam yakiego gara, a te w butelce to w moich stronach duzo ludzi tak robi :)), i sa pyszne, tylko nie wiem co z moich wyjdzie , moze tez beda dopbre bo za zwyczaj jak robie cos pierwszy raz to mi wychodzi a poxniej to czasam isie nie udaje :)

natuszka: uszy do góry, zaraz przegnamy twojego doła i bedziesz miała super humorek , poczestuj sie oponką :))

Za pół godzinki spadam bo jade do mojego do pracy zawieść mu deserek do kawy, potem do babci bo z mama sie umówiłam, potem do mamy, potem do domu i po 19 tej na urodziny do chrześnicy mojego mężą , uf pracowity dzien

reklama
Lamia: Ja dwa dni temu robiłam oponki :)

dzis teściowa robi pyszny obiadek :)

A ja jestem mega szczęśliwa bo w nocy padał deszcz i jest chłodno :)

cześć dziewczynki:-D

neciuszka <tulęmocno ;**** >
ja mam dziś na obiad kotlety z piersi, ziemniaczki i mizerię <mniam>:-D
i mam umówioną kolejną klientkę na przyszły piątek:-D fajnie, że się kręci pomału:-D

Jakaś taka niemrawa jestem dziś bez jakiegoś szczególnego powodu w sumie. Teściowa piecze udka w piekarniku i wyjątkowo drażni mnie ten zapach. Mam ochotę na ciasto jakieś ale piec mi się nie chce wcale.

mijenka obyś miała klientek jak najwięcej, dobry zawód masz :)

zastanawiam się jeszcze czy nie wybrać się na wizaż i stylizację paznokci:-D
a ostatnio neciuszka mnie zainspirowała i popatrzyłam sobie na program zajęć z grafiki komputerowej:-D <haha>

Spadam na zakupy i będę robić obiadek! :-D

Mój mały znowu od rana szaleje! Fajnie ze już tak często daje o sobie znać :-) Przynajmniej spokojniejsza jestem jeśli chodzi o te bóle!

reklama
u mnie rozpoczęło się plamienie... więc 1 dzień cyklu nadszedł- przynajmniej nowo zakupiony wypasiony termometr na coś się przyda ;p Dodatkowo mąż mówi,że 'starania' mu się bardzo podobają ;) I tak sobie myślę,że może dobrze by 2 cykl od Evry minął-przynajmniej oczyszczę się z tych wszystkich hormonów..
Miłej niedzieli dla wszystkich!

Do góry