reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nowe fasolki mają Magenta, Lamiav i od wczoraj również Zafasolkuję :-D A staraczki też są nowe, ale nie przytoczę ci ich nicków bo nie pamiętam ;-)

Dziurko, ja tam sie cieszęjak mojego w łóżku nie ma bo przynajmniej normalnie śpię. On chrapie a ja mam bardzo delikatny sen i bardzo często
śpimy osobno.

A ja zaraz chyba pojadę do mamy bo ze swoim się pokłóciłam i nie mam zamiaru siedzieć w domu cały dzień nie odzywając się do siebie...

reklama
Mijenka nic się nie stało... mój ma po prostu zły humor i czepia się od rana... dobrze ze goście jednak nie przychodzą. Odechciało mi się tego pichcenia...

A właśnie Soglam dawno nie było i Pok... mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze :)
Lovka- jak samopoczucie??

Właśnie włożyłam szarlotkę do piekarnika :) mniam, mniam :)
I leżę, a mój mąż tak patrzył na brzuch przez dłuższą chwilę i nagle przykłada rękę do prawej strony i mówi: "przybij piątkę!" i nie uwierzycie!!! Niunia się poruszyła, a dumny tata: "a widzisz, jednak słucha się taty" :)

witam się popołudniowo :-) czy u was też się tak pogoda popsuła? bo u mnie dziś tylko 20 stopni a przecież wczoraj było 35 :wściekła/y:
dagne jakie ty pyszności robisz mniam...podeślij choć kawałek szarlotki + oponkę
dziurko a gdzie masz męża (wybacz, że nie próbuje doczytać ale sporo tego)
Fifka czy widziałaś mó post o maści na oparzenia-podobno działa cuda

Kasia:ja jestem szczęśliwa że jest chłodniej ja miałam dośc tych upałów męczyłam się niesamowicie.

Dagne: też bym coś upiekła ale mój robi remont instalacji wodnej w kuchni i łazience więc u mnie jest tajfun

reklama
Widziałam kochana Kasiu :* Przepraszam, ze nie odpisałam! Ja mam taką piankę Pantelon i ona też jest na oparzenia. Nie chce teraz nic kupować, bo u nas ciężki czas... Zus długo mi pieniędzy nie wypłaca...

Do góry