reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Truskawciu nie zrobiłam niestety :-(

łooo tamte były fajne a te są za.je.bi.ste:szok: ja chcę wszystkie:-D
nie chcesz wziąć robaczka (czyt. mnie:-D) na szkolenie i otworzyć filii w Szczecinie? :-D

dagne to ja poproszę trochę tych kopów razem z fluidkami;-)
lamia wróciłam 30 min temu bo od ch*** roboty było:baffled: a kasy żadnej:-( dawaj tą fotkę:-D

mijenka : juz wstawiam Zobacz załącznik 385135
troche ciemne to zdjęcie, i tu niby mi sie lekko włosy kreciły, bo ostatnio nie chce prostować, i tylko pianką robie, bo jak nic nie zrobi to mi sie pusza i sa takie sianowate, a kolor mam troche jasniejszy, tylko tu jakos ciemno wyszło, to co widac przy czole, to moja zapuszczona grzywa i nie wiem czy tak zapuszczac dalej czy znowu ściąć

Ostatnia edycja:
Mijenka, a proszę bardzo:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` :) specjalnie dla Ciebie :)
A tutaj dla reszty kobitek:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
i parę kopniaczków mojej kochanej Malutkiej :):D

mijenka: oki dzieki za rade, a co do koloru to co myslisz, isc w rude czy czekoladę? no chyba ze myslisz o jakims innym, ktorego ja nie biore pod uwage?

dagne: a jak cię mała kopie, to czy widzisz to na brzuchu ?? to musi byc cudowne, nawet nie moge sobie wyobrazic, musze czekać ;-)

No :) już nie całe :) ja też nie wierzę, że to tak szybko mija :) czasem mam wrażenie, że dopiero co chwaliłam się Wam testem :) i usilnie szukałam postów potwierdzających, że nie jestem ślepa i że te kreski naprawdę widać :D
Lamia - jak siedzę, to tylko czuję w brzuchu jej przesuwanie się :) a jak leżę i ma humor do kopania, to widzę jak mi brzuszek podskakuje :) i mój mąż ostatnio też się zapatrzył :D i bawił się z Nią- jak kopnęła, to w tym miejscu pukał palcem, a ona znowu kop! cudne uczucie, bo na razie nie boli, ale jak podrośnie to da mamie po żebrach :):p

Ostatnia edycja:
reklama
Mój ostatnio przyłożył buźkę do brzucha, chciał pływaka posłuchać, i tak słucha i słucha, a ja czuje że mały się wierci i za chwilę jak tatuś nie dostał z piąchopiryny od synka w policzek...śmiałam się jak głupia :-D

Do góry