reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No stetoskopem to ciężko, słyszałam, że nawet te specjalne adaptery czy jakoś tak nie radzą sobie z wyłapaniem tętna. nie ma to jak usg :)
Sleepy, a kiedy miałaś testa robić? a wklej ten co dziś wykonałaś, ale za wczesne testowanie to jak mawia Sil - po łapkach!

reklama
Nooo to dzieci pojechały do miasta i zabawki mają nowe :D
Mam telefona nowego i teraz będę mogła siedzieć na necie nawet jak małż będzie kompa okupował :D no i przedłużyliśmy sobie też umowę z cyfrowym polsatem dostałam nowy dekoder i full opcję przez 8 mcy :) oczywiście chłop zazdrości bo dla niego oferta na telefon będzie za jakieś dwa tygodnie i mi zabrał mój żeby się pobawić.

mijenka cieszę się że podobają się, gdybyś potrzebowała wydrukować też się da zrobić coś :) co do szkolenia to ja się kompetentna nie czuję bo to moje pierwsze podrygi z projektami :) a można wiedzieć który się najbardziej podoba?

no ja juz sie obrobiłam, mężuś nakarmiony, koper na zimę posiekany, zupa pieczarkowa na jutro gotowa. A moj robi wino z winogron, ciekawe co mu wyjdzie.

Ael: no twój maluszek to może będzie piłkarzem, także o przyszłość sie nie martw bo zapewni wam zycie w luksusie, z takim wykopem :-)
Mijenka: no masz problem co do wyboru projektu ;-), ktory by tu wybrać ....

Macie kobiety chęc na lody waniliowe w polewie czekoladowej ??? bo częstuje

Hej kochane!

Przepraszam, ze nie pisałam, ale u mojej mamy byłam. Okazało się że moja gin na urlopie do 5 września (a 9 mam wizytę) więc zostaje mi tylko pogotowie jak coś... ale skurcze w ciągu dnia się uspokoiły. Może dwa czy trzy poczułam i tyle. Mały za to jakiś strasznie ruchliwy! :szok: Chyba najwięcej ruchów dzisiaj naliczyłam!

Jestem praktycznie spakowana do szpitala - znaczy mam przygotowane rzeczy w szafce. I będę się obserwować. Dzisiaj tak pomyślałam sobie ze te skurcze to też nie musi być macica... a może to pęcherz czy jelita? Ostatnio gorzej sie czuje... więcej wymiotuję mam raz biegunkę raz zaparcia... widać że coś żołądek szaleje...

Fifka, miejmy nadzieję, że się uspokoiło
a co Ci ginka zaleciła przez tel? chyba powinnaś nospę brać, tylko nie jestem pewna w jakiej dawce, dużej na pewno

reklama
Nie dzwoniłam do niej... po prostu do niej poszłam bo gabinet jest rzut beretem od domu mojej mamy i wisiała karteczka. Zresztą ona mi o tym mówiła że idzie na urlop ale jakoś mi z głowy wypadło. Nospe to mi kazali na pogotowi brać, raz dziennie i w razie skurczów mogę wziąć nawet 3 na raz (oczywiście w ciągu jednego dnia) Tylko problem jest taki ze mój organizm nie bardzo ją toleruje... jak tylko wezmę tabletkę nospy forte po kilkunastu minutach mam odruchy wymiotne, zgage i ból żołądka... dzisiaj w nocy jak wziełam jedną na skurcze to myślałam ze umrę z nudności...

Do góry