reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sleepy: ja planuję zrobić teścik 3 dni po planowanym @. Najgorzej jest jak się jest w domu właśnie ;p w weekendy mnie ciągnie by zrobić a w ciągu tygodnia inne sprawy się piętrzą, więc za bardzo o tym nie myślę ..Tylko za każdym razem jak robię siku- myślę sobie 'oby nie@..oby nie@' ;p

reklama
Marta: ja jak robiłam test 9 kwietnia i była jedna a 18 kwietnia dwie był. a z obliczeń wychodzi że 16 marca zaszłam w ciąze. wystarczy że teraz te 23 tyogdnie cofnijmy się. a 10 kwietnia robiłam bete i było zero i 18 było 406

magda: podziwiam:) ja się nakręciłam po paru stronach forum. a szukałam tylko wczesnych obiawów;)

mart: no właśnie tragedia tak siedzieć. I wymyślam tylko co to mnie chyba nie zaczyna lekko pobolewać na znak fasolki:)

Wczoraj co się nie uśmiałam z mojego chłopa to myślałam że nie wytrzymam ;) mówi taki zmęczony i poważny do mnie, że chciałby jutro (dziś) dać mi coś wyjątkowego i takie tam ale musi to przesunąć do czasu wypłaty bo mieliśmy dużo wydatków i tak na dobry początek proponuje jakąś tam bombonierkę, kolację :D patrzę jak na głupa i pytam ale z jakiej to okazji, a ten oburzony mówi no jak to z jakiej przecież masz jutro urodziny co ty nie pamiętasz?! :D Taaaaaa patrzę na niego dusząc się ze śmiechu, ten pyta czego rży to go oświeciłam że urodziny owszem 25tego ale września :D FACECI ;)

magda: podziwiam:) ja się nakręciłam po paru stronach forum. a szukałam tylko wczesnych obiawów;)

mart: no właśnie tragedia tak siedzieć. I wymyślam tylko co to mnie chyba nie zaczyna lekko pobolewać na znak fasolki:)

hehe no ja mam tak samo.. mam praktycznie wszystkie możliwe objawy oprócz bolacych piersi. Może poprostu trzeba przeżyć 1 wszy zawód, żeby potem mniej entuzjastycznie reagować. Czego nam nie życzę :)

reklama
Kobietki mam mały problem nie wiem kogo na chrzestna i chrzestnego wziąść do dziecka, nie mam żadnych kolezanek i jestem w d***e

Do góry