reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To tak jak ja też sobie wmawiałam ale @ nie miałam ale robiłam test i jedna kreska jak odpusciłam 2 kreski były
Ja teraz tez odpuszczam w sierpniu nic nie będzie bo za mało przytulanka było, ale od czerwca wracamy do naturalnej normy i sie zobaczy czy coś zdziałamy

(żeby nie rozwalać kontekstu nie robię zmiany w tekście, ale miało być od września a nie od czerwca :-))

Ostatnia edycja:
reklama
Sleepy witamy na pokładzie :-) rozgość się :-) i nie rób testów przed okresem,bo Cię zjemy :-) a ja będę matką już za tydzień :-) w weekend jadę dziecko odebrać od surogatki :-p

Po przeczytaniu tych historii normalnie się scyzoryk w kieszeni otwiera :| Te kobity na prawdę mają nierówno pod sufitem !! a Was dziewczyny podziwiam za wytrwałość , nie wiem czy ja bym się odważyła na związek z kimś kto ma już dzieci i wiadomo z byłą żoną chcąc nie chcąc musi utrzymywać kontakty .

Boziu jak ja bym chciała już żeby był listopad albo i grudzień żeby wznowić działania :D

Dzięki za przyjęcie :) Siedzę w domu, nie mam głowy do pracy i myślę ciągle o tym teście, ale jeszcze wygrywam w walce sama z sobą;)

Poważnie mówisz z tą surogatką?

Hej hi hello :)

Natworzyły tyle że dałam radę częściowo doczytać ;)

magenta ależ się cieszę gratulacje :) dbajcie o siebie :)
sleepyhead witaj :)

Prawdziwy wysyp fasolek może się załapiemy też ;) wczoraj już po powrocie nawet nie zaglądałam do was jakoś w tym cyklu jak obsesyjnie przestaliśmy myśleć o tym czy to odpowiedni dzień, czy to, tamto to i bardziej nam się chce fiku miku i jakąś taką dziką przyjemność nam to sprawia :) dziś uwskuteczniam totalne lenistwo pół książki przeczytałam jak burza była, teraz z wami, obiadek mam prawie gotowy :) a małż będzie dopiero koło 19 jak nie później

Sleepy ja chyba jako jednyna się nie staram :-) siedzę tu, bo się douczam w kwestii macierzyństwa , zapłodnienia itp. :-) ale się z moim męzczyzną nie staramy i chyba Nam dobrze tak jak jest :-)

reklama
Do góry