M
mineralnakocica
Gość
No mam o wiele lepszy humor dowiedziałam sie że jak mój dostanie separacje sądowa a może nastąpic to 21 września to może wziąść kredyt na kupno mieszkania ( z mozliwościa wczesniejszej spłaty bo ma dom który jest na sprzedaz i 2 hektary pola pod budowe) to może do końca roku sie wyprowadze niech ten cholerny dom sie sprzeda jak najszybciej. w sumie mój z adwokatem bedzie gadał że jest za rozwodem bo ona tez chce rozwód a nie separacje ale jej adwokat powiedział że pierw separacja ale tak powiedział bo wiaodmo separacja a potem sprawa o rozwód to maja dodatkowy zarobek więc bedzie z nia gadał czy chce separacje czy rozwód bo z tego co wiem to rozwód zobaczymy.
A tak wogóle to miałam okropny sen że byłam u ginekologa na wizycie z usg i na usg było widać że jestem w 2 ciąży bedac w tej co jestem obecnie ale to 2 dziecko miało dopiero ok 8-10tydzień.
ale namieszałam
A tak wogóle to miałam okropny sen że byłam u ginekologa na wizycie z usg i na usg było widać że jestem w 2 ciąży bedac w tej co jestem obecnie ale to 2 dziecko miało dopiero ok 8-10tydzień.
ale namieszałam