reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawka problem w tym, że on nie będzie chciał zrozumieć bo on ma takie a takie przekonanie i to swoje ego, które najchętniej podeptałabym w szpilkach i oddała zresocjalizowane.
Czasem nie użyje logicznego myślenia, wie że mnie łatwo wtedy z równowagi wyprowadzić takimi rzeczami, ciągle mu to powtarzam a ten dalej swoje.
A niech się tylko ku rwa po przebudzeniu przytuli to dostanie z piąchopiryny.
Dziś zrobię obiad, odwrócę się dupą do niego i będę cały dzień House'a oglądać. Wszystkie mnie zresztą boli po wczorajszym, nawet ku rwa dupa....

Ael, normalnie nienormalny ten Twój... Dałabym mu w łeb tą kataną...

O boooosz, aż się Sil zaśmiałam z Twojego wpisu, a czemu bo te katany są ku rwa tępe jak on sam XD

Olciu też i gest ma, chociaż chcieliśmy pożyczyć 2,5 ale to była granica górna wyceny więc może wyjść poniżej 2 tys za wszystko.

reklama
Zafasolkuję- a u Ciebie z tym śluzem to normalne? :-D
hmmmm takie cuda to mi się dzieją przy owulacji, a przed samym @ raczej nie, ale ze mną ostatnio cuda się dzieją więc i to jest prawdopodobne.
Truskawka problem w tym, że on nie będzie chciał zrozumieć bo on ma takie a takie przekonanie i to swoje ego, które najchętniej podeptałabym w szpilkach i oddała zresocjalizowane.
Nawiązując do ego, mój Małż czymś mnie tam wk.rwi, ja bez słowa zajmuję się sobą i totalna olewka, jak w końcu zczai, ze coś chyba jest nie tak to przyłazi do mnie do pokoju i jest miły, ze az mdli, a ja wtedy nie przytulam go nieeee chyba bym umarła, tylko daje komentarz w stylu: otwórz na chwile drzwi? po co? no otwórz bo to twoje zasrane EGO po drugiej stronie zostało wtedy on strzela focha, ze on przyszedł do mnie a ja jestem nie miła wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tylko wziąć i w łeb strzelić.
Też mam problem związany z jego hobby, i jak mnie kiedyś wkurzy to mu to hobby do garażu wyniose.

Ostatnia edycja:
Truskawcia...ja musialam zrobi LH iFSH a to powinno sie robic 2-3dc, wiec nie mialam wyjscia...tylko ciekawa jestem czy ktoras z was ma skrzepy, bo ja wlasnie u siebie to zauwazylam, ale sa narazie male..ale to moze przez moje torbiele na jajnikach :-(

Truskawcia...ja musialam zrobi LH iFSH a to powinno sie robic 2-3dc, wiec nie mialam wyjscia...tylko ciekawa jestem czy ktoras z was ma skrzepy, bo ja wlasnie u siebie to zauwazylam, ale sa narazie male..ale to moze przez moje torbiele na jajnikach :-(
jeśli masz torbiele to na 90% sa powodem skrzepów

Dziękuje dziewczyny a miłe słowa! ;* Już jest dobrze, nic mnie nie boli, zjadłam śniadanie i czuję się świetnie! Dzisiaj mojej mamy urodziny więc pewnie do niej pojadę :-)

Sil nie wiem od czego to... ja wczoraj byłam grzeczna i spokojna... Przed wczoraj troszkę za mocno się denerwowałam, bo koleżanka przekazała mi co mój były robił po naszym rozstaniu... jak bardzo życzył mi poronienia w pierwszej ciąży (no i poroniłam... :-() Niepotrzebnie tego słuchałam... Gin mówił ze tak czasem się dzieje, ale nie wolno tego bagatelizować

Ael mój też tak często robi... najpierw coś powie... widzi moją reakcję i nagle "żartowałem"........ próbuje to wyplenić bo czasem naprawdę można się porządnie przez głupotę pokłócić.

Hej dziewczyny!

Dołączam do waszego grona:)
Co prawda nie staraliśmy się z mężem o dzidzie, ale tak jakoś wyszło w tym miesiącu, że prawdopodobieństwo jest spore.
Wiem, że za pierwszym razem rzadko się udaje, ale już tak sobie nawkręcałam i oczytałam się was, że zaczęłam trzymać kciuki;)
Normalnie jakiś skrywane instynkt we mnie obudziłyście czy coś;P
Dziś powinnam dostać @, zobaczymy co to będzie.

heh no moj jakby tak kiedys uslyszal to by mi powiedzial zebys sie spakowala i juz moge isc do innego
on strasznie na tym punckie jest wrazliwyi dla niego sytuacja jaka opisujesz to tez jest zdrada, tyle ze nie fizyczna ale psychiczna, w sensie ze myslenie o kims pod katem bycia razem itd
wiesz ja mysle jeszcze jedn arzecz, czy naprawde chcesz aby two facet ci sie oswiadczyl? w sensie czy jeste stego pewna? nowo poznany facet tak cie zauroczyl to chyba wasza milosc z obecnym nei jest taka jakiej bys chciala, szczesliwie zakochane babki mja klapki na oczach i nie widza innych facetow dookola

Sweet :-) ja sobie,żartuje ja jestem wierna bestia :-) a to,że jestem na diecie nie znaczy ze w menu zajrzeć nie mogę :-) Mój M. i ten to dwie różne osobowości :-) dwoje innych ludzi. Kocham swojego faceta, bardzo :-) a co do oświadczyn, z tym się musimy wstrzymać na razie, póki u M. sytuacja się nie unormuje, bo w jego rodzinie to już 4 pogrzeb w przeciągu pół roku..

reklama
jeśli masz torbiele to na 90% sa powodem skrzepów
dzieki! wlasnie o potwierdzenie mojej teorii mi chodzilo. bo nawet przeszlo mi przez glowe ze to moglo byc poronienie samoistne...ale tfu, wyrzucam to z glowy , 5 wrzesnia mam lekarza, wiec wszystko sie okaze...

Fifka...nie sluchaj glupotek!:tak: i pozdrow dzidzie!

Sleepy...Witamy !

Do góry