reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka...ja widze, ze ty nadal masz problem z nami :-) ja jestem miliaa, czyli Milena...a mijenka to w ogole inna osoba :-) no chyba, ze to nie do mnie bylo...eh, ty zakrencencu

Magd.a...o litosci, ja juz skonczylam 24, teraz czekam na 25 - ja to dopiero stara jestem...a co cie tak gryzie, ze taka szczesliwa jestes, ja tez tak chce:-p

reklama
zafasolkuje boś pewnie ciężarna :-) zobaczysz :-) że organizm wie co robi :-)

Milia.. tutaj o tym pisać nie będę :-) moje szczęście może zajrzeć tu :-)

hej juz jestem w domu , nastawiłam buraczki i dla mojego S. robie takie do obiadu na ciepło, nie wiem co mi wyjdzie bo jeszcze nigdy nie robiłam.

Cos sie działo bo nie chce mi sie nadrabiac, zmeczyłam sie bo szłam szybkim marszem 35 minut, bo nie miałam autobusu do domu

Fifka...ja widze, ze ty nadal masz problem z nami :-) ja jestem miliaa, czyli Milena...a mijenka to w ogole inna osoba :-) no chyba, ze to nie do mnie bylo...eh, ty zakrencencu

Magd.a...o litosci, ja juz skonczylam 24, teraz czekam na 25 - ja to dopiero stara jestem...a co cie tak gryzie, ze taka szczesliwa jestes, ja tez tak chce:-p
o się stare odezwały :-) ja mam już konkretne 28 na karku ;-)
zafasolkuje boś pewnie ciężarna :biggrin2: zobaczysz :biggrin2: że organizm wie co robi :biggrin2:
Nieeee za mało fikofako było, żeby bejbi się stworzyło

Magd.a jest w ciazy, nenenene!!! :-D
hmmmm ja już nie ogarniam tych wszystkich wiadomości? Niby czytam od rana i chyba czegoś nie wyłapałam, Magd.a wiatropylność? ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Witam,
My z mężem staramy sie od roku. Chciałabym się doradzić, otóż po owulacji aż do okresu mam nasilone kłucia w podbrzuszu, którego przed staraniami nigdy nie miałam. Naczytałam się na forach iż takie bule w podbrzuszu to często pierwsze objawy ciaży, tyle ze ja zawsze dostaje potem okres. Raz podkusiło mnie aby zrobić test wcześniej przed planowaną @ i we wszytkich zrobionych testach wyszły mi dwie kreski ( jedna bladziudka) a potem @. Robiłam podstawowe badania hormonalne, owulację czuję że mam,śluz ok, co może być przyczyną braku ciąży i tych buli. Proszę o radę.

Boże Milia... przepraszam!!! :* O tobie kochana pisałam!

Magda to ty jesteś mój rocznik :-D

Zafasolkuję na kontrolę bo Sil źle się czuła... wymiotowała itp.

reklama
Fifcia no przecież mówiłam Ci :-p że my jeden wiek :-) i sierpniowe bestie :-p

A ja kogoś tu poznałam i powiem szczerze, że gdybyśmy obydowje nie mieli zobowiązań, to zastanawiałabym się czy by tu nie zostać, wczoraj wpatrywałam się w niego jak w obrazek.. byliśmy na kawie..a w niedzielę wracamy razem autem do PL :-) chyba z jednej strony się będę modlić,żeby to nie zleciało szybko :-p

Do góry