reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelka, żebyś tylko nie zaczęła rodzić jak ja przyjadę, jak się z teściem Twoim dogadam jak do szpitala pojedziesz z P. ? :-D

to LH i FSH to ma jakies nazwy, czy jak tak powiem w laboratorium to babki zakumają o co kaman?
ja zapytalam dzis i babka wiedziala o co chodzi...tylko troche drogie te badania LH i FSH w sumie 44zl

Ja w życiu nigdy bym ani bym języka nie zamoczyła w alkoholu.

eee tam...nie popadajmy w paranoje, ja od czasu do czasu pije winko, ewentualnie martini, bo lubie i to mnie relaksuje troszke wieczorkiem. poza tym dzidzia nie jest polaczona z matka do jakis 2 tygodni od zaplodnienia, no a potem to juz kobieta sie dowiaduje, ze jest i wtedy koniec:-) zero alkoholu...

mnie jakos tak meczy ten @, boli mnie brzuch i ciagle bym spala...dzieki Bogu mam wolne i moge dowolnie sie wylegiwac:tak:

Neciuszka...a ty kiedy testujesz? bo my jakos podobnie mialysmy @

kobiety zapisałm sie juz do inneg ogina, podzwoniłam po znajomych , poczytałam i jestem dobobrej mysli :)) mam wizyte na 14 wrzesien

dagne: zaprasza md omnie do biura zimnica, naubierana siedzę i mam trupiaste palce,

Mineralnakocica: no tak :) pierwszy miesiąc starań.. 31 dzien cyklu i narazie ni ma @.. zobaczymy co dalej ;)

Lamia: to jak bedziesz do gina szła to który to tydzien będzie?

Marta: A to przesyłam fluidy ≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

ja zapytalam dzis i babka wiedziala o co chodzi...tylko troche drogie te badania LH i FSH w sumie 44zl

eee tam...nie popadajmy w paranoje, ja od czasu do czasu pije winko, ewentualnie martini, bo lubie i to mnie relaksuje troszke wieczorkiem. poza tym dzidzia nie jest polaczona z matka do jakis 2 tygodni od zaplodnienia, no a potem to juz kobieta sie dowiaduje, ze jest i wtedy koniec:-) zero alkoholu...

mnie jakos tak meczy ten @, boli mnie brzuch i ciagle bym spala...dzieki Bogu mam wolne i moge dowolnie sie wylegiwac:tak:

Neciuszka...a ty kiedy testujesz? bo my jakos podobnie mialysmy @

Nie wazne jakby sie stało to bym sie obwiniała, że to napewno przez alkohol.

reklama
Aelka, żebyś tylko nie zaczęła rodzić jak ja przyjadę, jak się z teściem Twoim dogadam jak do szpitala pojedziesz z P. ? :-D

Teścia nie będzie cały październik w domu, na miesiąc jedzie na rehabilitacyjny do szpitala.

Neciuszka proszę bardzo :-)

Mineralna normalnie chcesz chyba ode mnie oberwać, NIE PISZ PODWÓJNIE postów jeden pod drugim! Ty ty tyyy niedobra :-p
Edytuj pościki.

Do góry