reklama
zafasolkuję Nie ma obowiązku umieszczenia REGON na pieczątce
a mi coś nie działa![]()
Neciuszka zły kod suwaczka skopiowałaś. Jak masz opisane kody, weź ten gdzie piszę, że prosty kod na ogólnodostępne fora internetowe.
ja zapytalam dzis i babka wiedziala o co chodzi...tylko troche drogie te badania LH i FSH w sumie 44zlto LH i FSH to ma jakies nazwy, czy jak tak powiem w laboratorium to babki zakumają o co kaman?
Ja w życiu nigdy bym ani bym języka nie zamoczyła w alkoholu.
eee tam...nie popadajmy w paranoje, ja od czasu do czasu pije winko, ewentualnie martini, bo lubie i to mnie relaksuje troszke wieczorkiem. poza tym dzidzia nie jest polaczona z matka do jakis 2 tygodni od zaplodnienia, no a potem to juz kobieta sie dowiaduje, ze jest i wtedy koniec:-) zero alkoholu...
mnie jakos tak meczy ten @, boli mnie brzuch i ciagle bym spala...dzieki Bogu mam wolne i moge dowolnie sie wylegiwac
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Neciuszka...a ty kiedy testujesz? bo my jakos podobnie mialysmy @
M
mineralnakocica
Gość
kobiety zapisałm sie juz do inneg ogina, podzwoniłam po znajomych , poczytałam i jestem dobobrej mysli) mam wizyte na 14 wrzesien
dagne: zaprasza md omnie do biura zimnica, naubierana siedzę i mam trupiaste palce,
Mineralnakocica: no takpierwszy miesiąc starań.. 31 dzien cyklu i narazie ni ma @.. zobaczymy co dalej
![]()
Lamia: to jak bedziesz do gina szła to który to tydzien będzie?
Marta: A to przesyłam fluidy ≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
M
mineralnakocica
Gość
ja zapytalam dzis i babka wiedziala o co chodzi...tylko troche drogie te badania LH i FSH w sumie 44zl
eee tam...nie popadajmy w paranoje, ja od czasu do czasu pije winko, ewentualnie martini, bo lubie i to mnie relaksuje troszke wieczorkiem. poza tym dzidzia nie jest polaczona z matka do jakis 2 tygodni od zaplodnienia, no a potem to juz kobieta sie dowiaduje, ze jest i wtedy koniec:-) zero alkoholu...
mnie jakos tak meczy ten @, boli mnie brzuch i ciagle bym spala...dzieki Bogu mam wolne i moge dowolnie sie wylegiwac
Nie wazne jakby sie stało to bym sie obwiniała, że to napewno przez alkohol.
Coś koło 12.09
reklama
Aelka, żebyś tylko nie zaczęła rodzić jak ja przyjadę, jak się z teściem Twoim dogadam jak do szpitala pojedziesz z P. ?![]()
Teścia nie będzie cały październik w domu, na miesiąc jedzie na rehabilitacyjny do szpitala.
Neciuszka proszę bardzo :-)
Mineralna normalnie chcesz chyba ode mnie oberwać, NIE PISZ PODWÓJNIE postów jeden pod drugim! Ty ty tyyy niedobra
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Edytuj pościki.
Podziel się: