reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
No teraz przyjedzie szwagroski to mi jeszcze powie co i jak i z kim najlepiej. A wiesz czy jest jakiś obowiązek umieszcania regonu na pieczątce?zafasolkuję najlepsza będzie kpir poza tym co pisałaś internet, komputer itp sobie w koszty wrzucisz, co do zus to musisz zlozyc druk zza jesli tylko zdrowotne bedziesz płacić, zrobi co to pracownik zus jak pójdziesz tam, co do skarbówki każda ma inny druczek do wyboru formy opodatkowania gdzie wpisujesz czy to ryczałt, kpir czy pełne księgi czy chcesz liniowy czy progresywny.
M
mineralnakocica
Gość
A co to ma byc za suwaczek?
jak dałas edytuj sygnature to w te drugie okno trzeba było wkleić
jak dałas edytuj sygnature to w te drugie okno trzeba było wkleić
dagne
Fanka BB :)
Ael, o Ciebie tu brakowało dzisiaj !!
a upał- coś strasznego, uwielbiam słońce, ale ta duchota? nie mogę sobie miejsca znaleźć a robić mi się nie chce nic kompletnie. Jeszcze wczoraj miałam zapał, to sprzątnęłam, ogarnęłam szafkę z ubraniami itp, a dziś? nawet ciężko było mi włosy umyć ;p
a upał- coś strasznego, uwielbiam słońce, ale ta duchota? nie mogę sobie miejsca znaleźć a robić mi się nie chce nic kompletnie. Jeszcze wczoraj miałam zapał, to sprzątnęłam, ogarnęłam szafkę z ubraniami itp, a dziś? nawet ciężko było mi włosy umyć ;p
M
mineralnakocica
Gość
Już chyba działa Na razie to może być tylko suwaczek ślubny.. bo okres mam nieregularny a fasolka nie stwierdzona
Ale sie staracie o dzidzie?
M
mineralnakocica
Gość
zafasolkuję Nie ma obowiązku umieszczenia REGON na pieczątce
a mi coś nie działa
PONIEWAZ TO MUSI BYC TAKI KOD HTML
on jest dłuższy i na koncach ma napisane
[/url]
reklama
Podziel się: