reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej:)
nie zagladalam caly weekend ale zajmie mi wieki by was nadrobic
tak jak pisalam odlozylam testy OWU w tym miesiacu i sie bawilismy w najlepsze :p
Powiedzcie mi dziewczyny czy jesli okres dostalam 7 sierpnia a w dni plodne kochalismy sie 12,14,16,17,19,21 (tu chyba mialam owu bo mnie bolal jajnik no i sluz byl bardzo plodny i 21go i 19go) no i jeszcze dzis meza zmecze :p to chyba wystarczajaco czesto (biorac pod uwage ze wszystko dobrze) ?

i czy po sluzie plodnym to normalne ze jest odrazu sucho? wczoraj mialam mega elegancki sluz a dzis juz czuje sie sucho..

reklama
She, raczej nie :-D już miałabym jakieś objawy :-) a pozatym temp. utrzymywałaby się na wysokim poziomie :-) a u mnie wyżyny i doliny były :-p

Olcia też sobie Ael wyobraziłam!! :-D Nie no, przy niej nic mi nie grozi!! To taki nas anioł stróż tu na forum! :-) No i bojowa baba przy okazji!

Może dajcie mi urodzić bym komuś z mordy mogła zrobić sobie worek bokserski.

Lovka, czy Ty się czytałaś? Nerwy nerwami, ale jak możesz powiedzieć, że przeszkadza Ci ciąża?? Opanuj się kobieto, bo normalnie mi ręce opadły. Tyle czekałaś, tyle kobiet czeka, a Ty walisz takim tekstem.

Sil, w sumie Lovce się nie dziwie, że tak reaguje. Są w życiu niestety pewne osoby, które skutecznie potrafią nam podnieść ciśnienie.
Współczuje pieska, szkoda mi każdego zwierzaka :-(

witam moje kochane kobietki zajrzalam do was na chwileczke pamietacie mnie jeszcze?
u mnie czas oczekiwania na @ lub fasolke trudno cokolwiek powiedziec nie robie sobie nadziei staram byc na luzie choc czasem trudno jest

No nie w ogóle nie pamiętamy, zapomniałyśmy, może się koleżanka przedstawić :p
Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? :-)

Sil nie wiem dlaczego miałby mi się cykl przesunąć :( niby owu była ( ale monitoringu nie było) więc myślałam,że @ będzie dziś.. no nic czekamy do jutra ja @ też się nie czuję..

Ja Ci mówię, że to ciąża urojona, albo ewentualnie przed wyjazdem M w nocy jak spałaś Cię zapłodnił, ale to jakiś cholerny telepata i przesłał na wyspy swoje żołnierzyki! XD

Lovciu kochana, kobieto, oooolej ją, faceta zrugaj, bo gdyby Twojemu małżowi faktycznie zależałoby na bracie, to sam z siebie pogadałby na temat szwagierki, że jest taka śmaka i owaka. To nie jest w porządku.
Innym wyjściem jest opcja waszej przeprowadzki hen heeen daleko byście się widywali ze szwagrem i szwagierką raz na ruski rok.
I po prostu ją olewaj, powiedz mi co ona może Ci zrobić poza głupim gadaniem? Wszkaże czyny się liczą nie słowa, prawda? Nic Ci nie zrobi, mocna jest tylko w gębie a dupa galareta.

sweet: ja nie weim czy z tym sluzem to nprmalnie ale ja tez miała sucho zaraz po owu i jak zbliżał mi sie okres to miałm przeźroczysty sluz - pierwszy raz i jak okres nie przyszed łto włsanie wyszły 2 krechy.
No tyle razy działaliście ze mzoe cos z teg obyc trzymam &&&&&&&&&&&&&

sweet po mojemu skoro masz 28 dniowe cykle to owu pewnie byla wczoraj :) A skoro tak to biorac pod uwage wasze zabawy co drugi dzien mogloby byc idealnie :D Ale nic sie nie nakrecaj i nie stresuj :D Cierpliwie czekaj i bawcie sie dalej ;p ehhe a jesli chodzi o sluz to ja mam dokladnie tak jak ty z dnia na dzien potrafi sie zmienic :) Tak wiec chyba wsyztsko jest ok :D A jakies badanka mialas robione ?

Lamia mi sluz przed @ tez robi sie taki przezroczysty i jak narazie zadnej fasolki nie mam :( Nie jest to chyba zaden wyznacznik w takim razie :((

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki...Nie było mnie tu pare dni ale pewnie zaden za mna nie tesknił.
U nas jest tak goroca ze musiałam wszystkie okiennice pozamykac bo asz 39 stopni ciepła.
W pracy dzis wolne ale jutro na 5 rano do 12....
Juz 13 wrzesnia dowiem sie jaka płec ma moja dzidzia a juz jutro zaczyna sie 19 tydzien oj jak to szybko mija

Kwiatuszku &&&&&& za udane luzowanie :)

Sweet, wystarczająco często , byle jeszcze z przyjemnością. Ja też czasem po owu miałam sucho, chyba nie ma się czym martwić

Ael, złości Lovki się nie dziwię, całkiem uzasadniona, ale słowa o ciąży troszkę nie na miejscu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sweet nie myśl o owulce, dniach płodnych, luzuj tak do końca cyklu no i zabawiaj się w najlepsze ze swoim facetem :-)

Sil ale wiesz no złość, hormony, jeszcze wkurzona.
Sama bym inaczej zareagowała, jak to się mówi, lewą ręką zabijam, prawej sama się boje :-D
Poza tym po to jesteśmy tutaj żeby trochę ją postawić do pionu i uspokoić :p

No toż właśnie ja dziś ten zły policjant :p:p

Jadę do wulkanizatora, bo mi złazi bar na tydzień z opony. I na cmentarz i do ciotki bo wujek wyszedł dwa tygodnie temu z domu i nie wrócił... ale mi się dzieje w tej rodzinie... jeszcze się dowiedziałam, ze kuzynka urodziła dziecko, 15 dni pod respiratorem, bo miało płuca niewykształcone, ale ona na żadnym badaniu nie była.... ech... łapki opadają

reklama
sil: to straszne ze wujek wyszedł i nie wrócił ale jak to, policja go szuka czy co???
Biedne maleństwo , to nie sprawiedliwe wszystkie dzieci powinny rodzic sie zdrowe i szczęsliwe, a tu los tak sprawia ze aż serce sie kraja /...

Do góry